Στη θλίψη βυθίστηκε όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος από την είδηση του θανάτου του ηθοποιού Σπύρου Φωκά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή σε ηλικία 86 ετών.

Ο
 Σπύρος Φωκάς τους τελευταίους μήνες βρισκόταν σε κέντρο αποκατάστασης, έχοντας πάντα στο πλευρό του την σύζυγο του Λίλιαν.

Πριν λίγο καιρό η θετή κόρη του Σπύρου Φωκά, Κωνσταντίνα, που του είχε μεγάλη αδυναμία είχε έρθει στην Ελλάδα και τον είχε συναντήσει.

Η ίδια μάλιστα τότε ανέβασε και μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και έγραψε  "Θα το περάσουμε και αυτο!".
369652871_10229674408754987_4245995247315692919_n.jpg

Η Κωνσταντίνα Φωκά ασχολείται επίσης με το θέατρο. Σε συνέντευξη της το 2016 είχε μιλήσει για το κομμάτι της υποκριτικής.

- Θυμάσαι τον εαυτό σου κοριτσάκι να τρέχεις στα θέατρα;
«Θυμάμαι να νιώθω άνθρωπος του θεάτρου, να θέλω να βοηθήσω. Το ένιωθα σαν το σπίτι μου. όταν ήμουν μικρή, στο δημοτικό θέατρο του Πειραιά είχε μια παιδική παράσταση και ήθελα να είμαι κάθε Σαββατοκύριακο εκεί. Όχι μόνο να βλέπω την παράσταση, αλλά να δουλεύω μέσα στο θέατρο»

- Έτσι, μπαίνει το μικρόβιο;
«Να, αλλά το κρατούσα για μένα. Έβγαζα μια άρνηση γιατί είχε ταλαιπωρηθεί λίγο η μητέρα μου και δεν ήθελα να ταλαιπωρηθώ κι εγώ. Το καταπίεζα. Ενώ ήθελα πάρα πολύ να το κάνω, έβαλα άλλες προτεραιότητες μπροστά. Πρώτα να σπουδάσω, να έχω ένα πτυχίο και από εκεί και πέρα να κάνω την τρέλα μου και το όνειρό μου»