Σε αγωνία για το φύλο του µωρού που περιµένουν αναµένεται να αφήσει για αρκετό καιρό ακόµα η Αφροδίτη Σκαφίδα τον σύντροφό της, Πύρρο ∆ήµα.

Το gender reveal πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου του μωρού της Αφροδίτης Σκαφιδά και του Πύρρου Δήμα

Η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του τηλεοπτικού ριάλιτι «Survivor», σε συνεννόηση µε τον γυναικολόγο της, αποφάσισε να µην αποκαλύψει το φύλο του µωρού, παρά µόνο όταν ο καιρός περάσει. Τότε θα κάνει ένα πάρτι, gender reveal, όπως πολλές Ελληνίδες κάνουν τον τελευταίο καιρό, µε σκοπό να γιορτάσουν, παρουσία γνωστών, φίλων και συγγενών, τον ερχοµό του µωρού τους, δηµιουργώντας έτσι όµορφες εικόνες αλλά και αναµνήσεις.

Με τον τρόπο αυτόν επέλεξε η Αφροδίτη Σκαφίδα να ανακοινώσει το φύλο του µωρού, πoυ έρχεται σε πέντε µήνες στον κόσµο, αφού η ίδια τώρα διανύει τον 4ο µήνα της εγκυµοσύνης της.

Για την απόφασή της αυτή µίλησε στο «S» και είπε: «∆εν θα αποκαλύψω ακόµη το φύλο του µωρού σε κανέναν. Ούτε ο Πύρρος θα το µάθει, θα του το ανακοινώσω µε ένα gender reveal. Τότε θα µάθει αν το µωρό µας είναι αγόρι ή κορίτσι». Ετσι, ο µέλλων µπαµπάς θα µάθει το φύλο του παιδιού του, όπως φαίνεται, λίγο πριν από τη γέννησή του.

Σε πελάγη ευτυχίας η οικογένεια του Πύρρου Δήμα

Σύµφωνα µε πληροφορίες, το ζευγάρι δεν έχει προχωρήσει σε καµία κίνηση αλλαγής στον χώρο του σπιτιού του, στη Γλυφάδα, προκειµένου να δηµιουργήσουν το παιδικό δωµάτιο, γιατί θεωρούν ότι είναι νωρίς ακόµα. Προσώρας απολαµβάνουν την κάθε µέρα που περνάει, η οποία θα τους φέρει πιο κοντά στη στιγµή που θα κρατήσουν στα χέρια τους τον καρπό του έρωτά τους. Αναµφίβολα βιώνουν τις ωραιότερες στιγµές της ζωής τους, αφού και οι δύο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Ο Πύρρος ∆ήµας έχει από τον πρώτο του γάµο τέσσερα παιδιά, τα οποία δέχτηκαν µε µεγάλη χαρά και απίστευτο ενθουσιασµό το όµορφο νέο ότι θα προστεθεί ένα νέο µέλος στην οικογένειά τους. Από την πρώτη στιγµή εξέλαβαν θετικά το ότι ο µπαµπάς τους θα αποκτήσει κι άλλο παιδί, ακόµα ένα αδελφάκι για εκείνα.

Η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι, όταν έµαθαν ότι θα γίνουν γονείς, είχαν ένα «κράτηµα» ως προς τον τρόπο που θα αντιδρούσαν τα παιδιά, κάτι που, όπως αποδείχθηκε, ήταν άτοπο, αφού η είδηση τα εξέπληξε θετικά και ευχάριστα. Στηρίζουν σε όλα τον πατέρα τους, ενώ βρίσκονται πάντα δίπλα του, σε όποια απόφαση και να πάρει. Ο µικρότερος γιος του Π. ∆ήµα, ο 13χρονος Νικόλας, µένει µαζί του, ενώ τα µεγαλύτερα έχουν δικά τους σπίτια. Ιδανικές είναι οι σχέσεις που έχουν και µε τη σύντροφο του πατέρα τους, καθώς τη δέχτηκαν από την πρώτη στιγµή που εκείνος τους γνωστοποίησε τη σχέση τους. Ετσι, η σχέση του ζευγαριού διευκολύνθηκε στην εξέλιξή της, ενώ δηµιουργήθηκε µια καλύτερη συνθήκη για όλους. Λειτουργούν όλοι σαν µια οικογένεια, κάτι που χαίρονται και απολαµβάνουν κάθε στιγµή, µε συµµετοχή στην καθηµερινότητά τους.

Δημοσιεύθηκε στο Secret / Της Ρενέ Σαραντίνου