Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Ηappy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη η Τζένη Καζάκου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για τη σχέση με τη μητέρα της Τάνια Τρύπη αλλά και τα δυο αδέρφια της.

Συγκατοικώ με την μητέρα μου:

«Αυτό το καιρό ζω με τη μητέρα μου. Η συγκατοίκηση μαζί της είναι υπέροχη, είμαστε φίλες. Η μητέρα μου είναι vegan, εγώ όχι. Δε θα με αναγκάσει να την ακολουθήσω σε αυτό, αλλά ούτε κι εγώ θα την αναγκάσω να μου μαγειρέψει κάτι που θα τη φέρει σε δύσκολή θέση» είπε αρχικά η Τζένη Καζάκου.

Για τα αδέρφια της:

Έχω δυο αδέλφια. Ο Ιάσονας τώρα πάει στα 11, δε μεγαλώσαμε μαζί, αλλά έχουμε τρομερή αγάπη ο ένας για τον άλλο. Συναντιόμαστε, παίζουμε αρκετά παιχνίδια και περνάμε αρκετό χρόνο μαζί. Με την αδελφή μου είναι άλλη η σχέση, έχουμε έξι χρόνια διαφορά. Πιο παλιά υπήρχε μεγάλη απόσταση ανάμεσά μας. Τώρα είμαστε σαν φίλες» ανέφερε η ηθοποιός.

Έπρεπε να βγάλω την πιο σκληρή μου πλευρά

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Τζένη Καζάκου μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ως μαθήτρια αλλά και ένα περιστατικό βίας που βίωσε από καθηγητή της στην Α’ Λυκείου.

«Στο σχολείο ήμουν έντονος χαρακτήρας. Υπήρχαν πολύ οι κλίκες και οι παρέες αλλά και λίγο παραβατικά. Για να επιβιώσω εκεί, έπρεπε να βγάλω μια πιο σκληρή πλευρά. Στο Γυμνάσιο με αντιμετώπιζαν σαν “χαζή” επειδή έχω δυσλεξία. Δε μπορούσα να διαβάσω την ιστορία και η μαμά μου κάθε βράδυ μου τη διάβαζε σαν παραμύθι.

Τη δυσλεξία την ανακάλυψε η μαμά μου

Πήγαινα στο σχολείο την επόμενη μέρα και τα ήξερα όλα. Ήμουν ακουστικός τύπος, οπότε οι καθηγητές με μείωναν γιατί δε μπορούσα να μπω στους ρυθμούς που είχαν μπει τα υπόλοιπα παιδιά. Τη δυσλεξία την ανακάλυψε η μαμά μου. Ήμουν 6-7 χρονών, πήγαμε σε ειδικό κέντρο, μου έβγαλαν χαρτί, οπότε στο σχολείο εξεταζόμουν προφορικά, έκανα και ιδιαίτερα στο σπίτι με δάσκαλο που ξέρει από παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Βρήκα τρόπους που με βολεύουν να διαβάζω. Και τώρα, όταν μαθαίνω τα λόγια μου, τα μαθαίνω με μουσική» είπε η Τζένη Καζάκου.

Τζένη Καζάκου

Το χαστούκι από τον καθηγητή: 

«Όταν πήγαινα Α’ Λυκείου, επειδή μιλούσα στην τάξη, ήρθε ο καθηγητής μου, χτύπησε τα χέρια του πάνω στο θρανίο και με χαστούκισε. Κοκάλωσα. Δε μπορούσα να αντιδράσω. Γύρισα σπίτι, και η μητέρα μου επειδή κατάλαβε ότι κάτι έγινε, με ρώτησε τι έχω. Της είπα ότι με χαστούκισε ένας καθηγητής. Ήταν τέτοιο το σοκ που δε μπορούσα να το συνειδητοποιήσω.

Πήγαμε στην αστυνομία

Την επόμενη μέρα, ήρθαν οι γονείς μου στο σχολείο, πήγαμε στην αστυνομία, τράβηξε το θέμα. Τον άλλαξαν τμήμα αλλά δε σταμάτησε εκεί όμως εκεί. Επειδή ήμουν Α΄ Λυκείου, ο άνθρωπος αυτός κάπως “δωροδοκούσε” με βαθμούς τα παιδιά της Γ΄ Λυκείου να μου κάνουν bullying και να μου λένε ότι είμαι υπερβολική και έφερα τους γονείς μου στο σχολείο για να τραβήξω την προσοχή» αποκάλυψε η Τζένη Καζάκου.

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα της Κωνσταντίνο Καζάκο αλλά και τα όσα κρατά από τον παππού της, Κώστα Καζάκο.

Για το διαζύγιο των γονιών της:
«Το διαζύγιο των γονιών μου δε με επηρέασε. Επειδή έμενα με τη μητέρα μου, τον μπαμπά μου τον είχα όποτε ήθελα, μιλάγαμε κάθε μέρα, τον έβλεπα κάθε μέρα, οπότε δε μου έλειπε ουσιαστικά. Πιο πολύ μου έλειπε σαν μορφή μέσα στο σπίτι, που δε τον έβλεπα όταν ξυπνούσα ή δε με έβαζε για ύπνο. Ουσιαστικά είμαστε πιο “κολλητοί” παρά μπαμπάς και κόρη. Από τον παππού μου κρατάω την αγάπη που μου έχει δώσει. Τον κρατάω μέσα μου» είπε κλείνοντας η Τζένη Καζάκου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: