O Will Smith αντιμετωπίζει τις φήμες ότι κάποτε τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω στο κρεβάτι με τον ηθοποιό Duane Martin. Ο ίδιος ωστόσο τις χαρακτηρίζει «απόλυτα ψεύτικες».

Η φημολογία ξεκίνησε από τον Brother Bilaal, ο οποίος σε μια ιντερνετική συνέντευξη με την Tasha K είπε ότι στο παρελθόν ήταν προσωπικός βοηθός του και πως κάποτε, μπαίνοντας στο καμαρίνι του Martin, τον είδε να κάνει σεξ με τον Will Smith.

Τους είδα να κάνουν έρωτα

«Άνοιξα την πόρτα και τότε είδα τον Duane να κάνει πρωκτικό σεξ με τον Will. Υπήρχε εκεί ένας καναπές, ο Will ήταν σκυμμένος από πάνω και, από πίσω του, ο Duane, σε μια σκηνή που θύμιζε φόνο».

Πιπεράτες λεπτομέρειες

Ο Brother Bilaal συνέχισε τη σφαγή του ονόματος του Will Smith (η οποία έχει ξεκινήσει, προφανώς, μετά το χαστούκι του στην τελετή απονομής των Όσκαρ) προσθέτοντας ότι το πέος του ήταν μικρό σαν «ροζ δαχτυλάκι».

Κατασκευασμένη είδηση

Εκπρόσωπος του βραβευμένου ηθοποιού απάντησε σχολιάζοντας την παραπάνω περιγραφή ως «κατασκευασμένη από την αρχή μέχρι το τέλος». Ανώνυμη πηγή είπε μάλιστα στο «TMZ» ότι ο Will Smith σκέφτεται να κινηθεί νομικά μετά από αυτό το περιστατικό.


Ο Duane Martin έχει συνεργαστεί σε διάφορες σειρές με τον Will Smith, όπως σε δύο επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Ο πρίγκιπας του Μπελ Αιρ» στη δεκαετία του ’90 και σε τρία επεισόδια του reboot της, το 2022.

Will Smith - Duane Martin