Για τα όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη στη χθεσινή της εκπομπή τοποθετήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής στο «Πρωινό», την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 τόνισε ότι η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να μην κάνει υψηλή τηλεθέαση τα τελευταία χρόνια, ωστόσο είναι το μεγαλύτερο brand.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει βγει ανέπαφη

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι αυτή που έχει βγει περισσότερο ανέπαφη από όλο αυτό, με τις λιγότερες πληγές, ούσα 30 χρόνια στην τηλεόραση. Αν έχει ακούσει η Ελένη, τι έχουν ακούσει οι υπόλοιποι;», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Περρής πρόσθεσε: «Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι τελειώνει το συμβόλαιό της και θα πρέπει να αναζητήσει άλλη στέγη, είναι μια εποχή διαφορετική από τότε που πήγε στο Mega. Τότε ήταν ένα κανάλι που έπρεπε να καθιερωθεί, έψαχνε όνομα και μπορούσε να το πληρώσει πολύ περισσότερα χρήματα από όση ίσως ήταν η δυνατότητά του εκείνη τη στιγμή γιατί έπρεπε να μπει σφήνα στα υπόλοιπα, τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά και είναι εποχή ισχνών αγελάδων».

Το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη

«Τι εννοείς; Θα πρέπει να ρίξει το κασέ της για να βρει δουλειά;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Βαγγέλη Περρή να συμπληρώνει: «Λογικό δεν είναι; Τα συμβόλαια του παρελθόντος -το μοναδικό εναπομείναν της Ελένης Μενεγάκη- δεν μπορούν να είναι θελκτικά γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μπορεί να τα καλύψει κάποιος».

Η Ελένη Μενεγάκη φέρνει τη μεγαλύτερη διαφήμιση

«Μπορεί να μη φέρνει τα πολύ μεγάλα νούμερα, όμως φέρνει τη μεγαλύτερη διαφήμιση. Δεν κάνει νούμερα τα τελευταία χρόνια, είναι όμως το μεγαλύτερο brand. Θες να έχεις στη φαρέτρα σου την Ελένη Μενεγάκη. Τώρα πόσο θα την πληρώνεις, δεν είναι δικιά μου η τσέπη», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: