Ένα δυσάρεστο συμβάν βίωσε η Βάνα Μπάρμπα σήμερα το πρωί (15/11), λίγο πριν βγει στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» του OPEN, στην οποία ήταν καλεσμένη.

Η ηθοποιός μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε στη ζωή της, αλλά και το ενδιαφέρον της να απασχολεί πια για το κοινωνικό της έργο και τις δράσεις της.

«Δουλεύω με το Μορφωτικό – Πολιτιστικό Ινστιτούτο, όπου και είμαι πρόεδρος, και έχουμε και το σωματείο “Δύναμη Ζωής”, στο οποίο είμαστε όλοι εθελοντές», ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα για τη δράση της.

*Διαβάστε εδώ: Ντίνα Νικολάου: "Θα συνεργαστώ με την ομάδα του Μακρόν για τους Ολυμπιακούς" (Εικόνες)

Για το συμβάν που την αναστάτωσε, ανέφερε ότι «σήμερα με πήραν τηλέφωνο πριν έρθω εδώ σ' εσάς και πραγματικά έβαλα τα κλάματα, στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Έχουμε ένα παιδί στην Αγία Βαρβάρα, τον έχω από μικρό – και από κάποιο λάθος προφανώς, γιατί ο άνθρωπος που είναι στη Γενική Γραμματεία της Πρόνοιας είναι σοβαρός και εξαιρετικός.

Σήμερα λοιπόν η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε ένα παιδί που είναι ορφανό, με μια μητέρα που ανήκει στην Εισαγγελία Ανηλίκων. Δεν μπορούν να γίνονται αυτά τα λάθη», ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα, μεταξύ άλλων.