Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (8/12) η Ελένη Τσολάκη μιλώντας εφ΄όλης της ύλης, τόσο για τα επαγγελματικά, όσο και για τα προσωπικά της.

Η συζήτηση ξεκίνησε από την πρωινή ζώνη όπου πλέον η Ελένη Τσολάκη απέκτησε δική της εκπομπή στο Open.

«Τώρα είναι μέσα στη μάχη» ξεκίνησε να λέει αλλά τη διέκοψε το τετράποδο «παιδί» της, η Τρούφα που μπήκε στο πλατό γιατί δεν αποχωρίζεται τη μαμά της.

«Περίεργη χρονιά, δύσκολη χρονιά και δεν ξέρω αν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για το τι θέλει πια να δει ο κόσμος. Είναι καλό που υπάρχουν πολλές εκπομπές και υπάρχει πολυφωνία. Για μας που είμαστε μέσα είναι καλό γιατί υπάρχουν επιλογές στη δουλειά μας. Από την άλλη πλευρά είμαι σε μία πολύ δυνατή μάχη. Ψάχνουμε όλοι να βρούμε τα πατήματά μας αλλά προσπαθούμε» είπε, η Ελένη Τσολάκη.

Τι βλέπει στην τηλεόραση;


«Για μας που δουλεύουμε στην καθημερινή τηλεόραση είναι δύσκολο να δω κάτι. Από επαγγελματική διαστροφή θα χαζέψω τα πάντα αλλά στα sites. Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που παρακολούθησα κάτι συγκεντρωμένα. Η ζωή μου είναι όλη μέρα στην τηλεόραση και στα site».

«Ανεβοκατεβαίνω συνέχεια στη Θεσσαλονίκη. Γεμίζω τις μπαταρίες μου, λέω άλλα πράγματα. Πολύ σημαντικό να μην μιλάω συνέχει για τη δουλειά. Οι πραγματικοί μου φίλοι δεν με ρωτάνε πια για την τηλεόραση γιατί ξέρουν ότι θα πούμε κάτι άλλο» ανέφερε, η Ελένη Τσολάκη.

«Οι καιροί είναι τέτοιοι που όλοι μέσα μας μπορεί να αισθανόμαστε κάποιο φόβο. Σωστά για μένα έχει αγγίξει όλους μας η πολιτική ορθότητα, για μένα εν μέρει είναι καλό. Υπάρχει και ένα πιο ασφαλές κομμάτι, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Μου αρέσει το μαγκαζίνο, οι ζωντανές εκπομπές, νιώθω ότι μπορώ να κυνηγήσω ακόμα τον ρυθμό. Σχέδια δεν κάνω. Μου τα έχει φέρει όμορφα η ζωή οπότε την εμπιστεύομαι και όπου πάμε και προσπαθώ να το απολαμβάνω» ανέφερε για το πού βλέπει τον εαυτό της στο μέλλον τηλεοπτικά.

Η Ελένη Τσολάκη μίλησε για το σκυλάκι της, την Τρούφα και πώς ξεπέρασε τη φοβία της με τα σκυλιά


«Με την Τρούφα η καρδιά μου επικοινωνεί, είναι ένα άλλο συναίσθημα. Μέχρι να πάρω την Τρούφα δεν είχα ακουμπήσει σκυλάκι. Φοβόμουν τα σκυλάκια γιατί με είχε δαγκώσει ένα σκυλάκι μικρή. Μου είχε αφήσει φοβία. Την πρώτη φορά που ήρθε η Τρούφα σπίτι, την έβαλα σε μαξιλάρι, δεν ήμουν εξοικειωμένη.

Ένα από τα πράγματα που δεν ήμουν περήφανη εγώ για τον εαυτό μου ήταν η συγκεκριμένη φοβία. Ήθελα να την ξεπεράσω. Και πίστεψα πως θα το καταπολεμήσω, ζώντας με ένα σκυλάκι. Μου θυμίζει τον εαυτό μου μικρή. Είναι συνέχεια μαζί μου, είμαστε παντού μαζί, μέρα νύχτα. Καλό καλό βέβαια. Μαζί μας πάντα. Και να την κατεβάσω ανεβαίνει», είπε η Ελένη Τσολάκη.

Σε σχέση με τα Χριστούγεννα είπε πως θυμάται πολύ έντονα τις μυρωδιές από τα τσουρέκια που έφτιαχνε η μητέρα της


«Δεν ήμουν της κουζίνας. Όταν ξεκίνησα να μένω μόνη μου έμαθα αναγκαστικά να μαγειρεύω. Λίγο πολύ όλοι γινόμαστε οι μαμά μας. Λέω κουβέντες που έλεγε και εκείνη. Και δεν έχω ακόμα παιδάκι, φαντάσου να αποκτήσω. Στολίζω το σπίτι τις γιορτές, τρελαίνομαι. Και του αρέσει και του Παύλου» ανέφερε, η Ελένη Τσολάκη.

Μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι είχε δει την Ελένη Τσολάκη όταν άρχισε η σχέση της με τον σύζυγό της αλλά δεν αποκάλυψε ποτέ κάτι.

Η Ελένη Τσολάκη για τον σύζυγο και τον γάμο τους


«Είμαστε 9 χρόνια με τον σύζυγό μου. Αυτό που αλλάζει νομίζω τα πράγματα είναι το παιδί. Εκεί αλλάζουν οι προτεραιότητες. Όλο το υπόλοιπο χωρίς το παιδί είναι το ίδιο πάνω κάτω. Θα ήταν αλλιώς λογικά αν είχαμε παιδί. Θα ήμασταν διαφορετικοί, εγώ θα ήμουν διαφορετική.

Θαυμάζω τις γυναίκες που δεν θέλουν να παντρευτούν και έχουν συμφιλιωθεί με αυτό γιατί σημαίνει πως ακούμε την καρδιά τους. Δεν το είχα ποτέ όνειρο να παντρευτώ αλλά συνέβη και είμαι ευγνώμων για όσα μου έχει φέρει η ζωή».

ΗΕλένη Τσολάκη είπε πως η ευχή της για το 2024 είναι να δούμε με καλοσύνη τον διπλανό μας και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε λίγο ο ένας τον άλλον.