Η Ιωάννα Μαλέσκου, σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες για την ζωή με την κόρη της αλλά και το ενδεχόμενο να τη δούμε να ανεβαίνει και τα σκαλιά της εκκλησίας, μετά τον πολιτικό γάμο με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Πάνε καλά τα πράγματα

«Είμαι πολύ καλά. Είμαι χαρούμενη. Όταν με βλέπετε να κυκλοφορώ σημαίνει ότι πάνε καλά τα πράγματα» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Καλοκαίρι η βάφτιση της κόρης μας

«Δεν έχουμε βάλει ακόμα στα σκαριά τη βάπτιση της κόρης μας. Δε ξέρω καν πότε θα γίνει. Σίγουρα όμως δε μας αγχώνει γιατί θέλω να είναι λίγο πιο μεγάλη, να καταλαβαίνει και να μη φοβάται την όλη διαδικασία. Καλοκαιρινούς μήνες θα γίνει, γιατί κι εγώ και ο άντρας μου είμαστε παιδιά του καλοκαιριού.

Ιωάννα Μαλέσκου

Με εγκαταλείπει η διάθεση για θρησκευτικό γάμο

Δε νομίζω ότι θα δούμε και θρησκευτικό γάμο με την βάπτιση. Όσο προχωρά ο καιρός, με εγκαταλείπει αυτή η διάθεση, το σενάριο να γίνει ο θρησκευτικός γάμος. Δε ξέρω καν αν το θέλει κι εκείνος, να σου πω την αλήθεια. Μη με βλέπεις έτσι άνετη. Αν καταλαβαίνω ότι και εκείνος δεν το θέλει… Δε το έχουμε συζητήσει. Δε μπορώ να πω ότι με φαντάζομαι με νυφικό γιατί θα μείνω με τη φαντασία, αλλά με έχω σκεφτεί…» πρόσθεσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Σφίγγα για τα επαγγελματικά της

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με το τηλεοπτικό της μέλλον ανέφερε ότι δε μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τίποτα ακόμη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: