Ο «πόλεμος» ατάκας που παίζουν από την αρχή σχεδόν της σεζόν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνεχίστηκε και το πρωί της Παρασκευής 17/11/2023.

Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε ο μορφασμός που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος την ώρα που η Κατερίνα Καινούργιου έλεγε την άποψή της.

Έναν διάλογο γεμάτο υπονοούμενα είχαν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα του Alpha. Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής 17/11/2023 και μετά την προβολή ενός αποσπάσματος από το χθεσινό επεισόδιο του «Fame Story», ο παρουσιαστής γέλασε με το σχόλιο της οικοδέσποινας, πυροδοτώντας μία αιχμηρή στιχομυθία.

Ο διάλογος που ακολούθησε:

«Γιατί γελάς, Ανδρέα; Ανδρέα, πες. Μπορεί να λέω και βλακείες, τι να πω; Το ξέρω ότι δεν γελάει με μένα. Εγώ είμαι και πολύ ωραία, γιατί να γελάσει μαζί μου; Δεν με νοιάζει γιατί γέλασε, πάμε να τοποθετηθεί», παρατήρησε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Σε νοιάζει, αλλά δεν θέλεις να ακούσεις», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

K.K.: «Εγώ επειδή λέω την αλήθεια, θέλω να ακούω και την αλήθεια, όσο σκληρή και να 'ναι. Προτιμώ την αλήθεια από ένα καλογυαλισμένο ψέμα».

Α.Μ.: «Όλες οι εγκυκλοπαίδειες στη λέξη αυτοαναφορικός έχουν δίπλα τη φωτογραφία σου. Οπότε θέλεις να ασχοληθούμε με τον Fipster ή με εσένα;», της είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

K.K.:«Να μη σου πω καλύτερα σε ποια λέξη έχουν τη φωτογραφία σου, μπορεί να αρχίζει και από τ-ο-ξ», ανταπάντησε χαμογελώντας με νόημα η Κατερίνα Καινούργιου, με τους δύο να συμφωνούν ότι δεν αστειεύονται.

Τη φωτιά έσβησε ο Γκουντάρας

Οι συνεργάτες της εκπομπής προσπαθούσαν να «αποσυμπιέσουν» την ατμόσφαιρα. «Τι ωραίο παιχνίδι κάνετε μεταξύ σας; Αν είχατε μικρότερη διαφορά ηλικίας, μπορεί να νόμιζα ότι είστε και τσιμπημένοι», σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: