Μπορεί να είμαστε στα μέσα Νοέμβρη και ο καιρός μέχρι τώρα να μη θυμίζει σε τίποτα χειμώνα, ωστόσο οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz αποφάσισαν να μπουν από νωρίς σε χριστουγεννιάτικο κλίμα. Δεν είναι λίγοι οι Έλληνες celebrity που μέχρι τώρα έχουν στολίσει τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους.

Τηλεοπτικά πρόσωπα, καλλιτέχνες, τραγουδιστές και ηθοποιοί φαίνεται ότι αγαπούν τα Χριστούγεννα και για ακόμα μία φορά διάλεξαν το πράσινο συνθετικό έλατο που το φώτισαν με αρκετά λαμπάκια αλλά και όμορφα στολίδια σύμφωνα με τα γούστα τους. Έτσι για ακόμα μία φορά καταλαβαίνουμε ότι μετά το Ηalloween έρχονται Χριστούγεννα.


Μάλιστα, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης στόλισαν τέσσερα χριστουγεννιάτικα δέντρα

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός λατρεύει αυτή την εποχή του χρόνου και το αποδεικνύει κάθε Χριστούγεννα με τον εντυπωσιακό στολισμό του σπιτιού της.





Χάρα Παππά

Το πανέμορφο μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM φέτος στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της μαζί με τον έρωτα της ζωής της, Στέφανο Τσαγκαράκη.



Κατερίνα Στικούδη

H αγαπημένη τραγουδίστρια είναι έγκυος στον έκτο μήνα και ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.


Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η ηθοποιός ευχήθηκε «και του χρόνου να 'μαστε καλά».



Καίτη Γαρμπή

Η Καίτη Γαρμπή ανέβασε φωτογραφία με το στολισμένο δέντρο «χαρούμενη καλημέρα… με μια essence γιορτινή, χριστουγεννιάτικη».


Κατερίνα Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δήλωσε «είναι νωρίς, το ξέρω, αλλά θέλω να το ζήσω all the way».


Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού παραδέχθηκε «να τρέχουν τα παιδιά χαρούμενα για μια αγκαλιά και να στολίζουμε το δέντρο. Δεν το αλλάζω με τίποτα».


Φαίη Σκόρδα

Σε χριστουγεννιάτικο mood και η Φαίη Σκόρδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: