Στην Α' ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί νοσηλεύεται από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα «On Time» και την Σάσα Σταμάτη, παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις και για αυτόν τον λόγο αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από ειδικούς. Ο ηθοποιός το τελευταίο διάστημα έχει έρθει αντιμέτωπος με ένα αδιέξοδο, που τον οδήγησε σε απόγνωση, καθώς κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του λόγω γραφειοκρατικού κωλύματος, που τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Δείτε ακόμη: Σταμάτης Γαρδέλης - Νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική: "Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις" 

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε η μητέρα του, Δώρα Γαρδέλη, αποκαλύπτοντας ότι εντός των επόμενων ημερών, ο Σταμάτης Γαρδέλης θα πάρει εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική.


Περαστικό είναι, ξαφνικά έγινε

Συγκεκριμένα, η μητέρα του Σταμάτη Γαρδέλη είπε: «Κάνει κάτι εξετάσεις ο Σταμάτης. Δεν έχει τίποτα, κάτι ξαφνικό έγινε. Περαστικό είναι, δεν είναι τίποτα. Είναι καλά. Είναι τέσσερις πέντε ημέρες μέσα και θα βγει αυτή την εβδομάδα. Καλά είναι».


Με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε στη Σάσα Σταμάτη, επιβεβαιώνοντας τη νοσηλεία του στο ψυχιατρικό νοσοκομείο, λέγοντας: «Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα. Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο. Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ».

Για τα οικονομικά του προβλήματα

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Σταμάτης Γαρδέλης στο ΟPEN είχε μιλήσει για τα οικονομικά προβλήματά του λέγοντας: «Έχω κάνει ένα αυθαίρετο, το οποίο το έχω τακτοποιήσει με νόμο, το έχω πληρώσει. Η δασική υπηρεσία ήρθε και μου ακύρωσε το πρόστιμο που πλήρωσα, δεν μου δίνει τα λεφτά μου πίσω. Έρχεται η πολεοδομία και μου βάζει νέο πρόστιμο, που αγγίζει τις 80.000 ευρώ».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μου έχουν βγάλει το σπίτι στην Αθήνα σε πλειστηριασμό και περιμένω και τον δεύτερο. Ανοίξτε τον φάκελο πολεοδομία επιτέλους, όλα στο φως. Αν έχω κλέψει γκρεμίστε τα όλα».

Τέλος, κατέληξε: «Υπάρχει περίπτωση να μείνω χωρίς σπίτι, γιατί δεν βγάζουν σε πλειστηριασμό το εξοχικό μου, αλλά το σπίτι στην Αθήνα. Δεν ξέρω τι θα κάνω, μπορεί να ραντιστώ με βενζίνη και να πυρποληθώ».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



«Το σπίτι μου πρέπει να κατεδαφιστεί γιατί έχω χρέος 80.000 ευρώ για αυθαίρετη δόμηση»



Δείτε το σπίτι του Σταμάτη Γαρδέλη, και όσα είπε για το χρέος των 80.000 ευρώ