Ο ηθοποιός Άλκις Κούρκουλος και η σύντροφός του, τραγουδίστρια Δήμητρα Σταθοπούλου, είναι πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ. Αυτός είναι και ο λόγος που, έπειτα από περίπου ενάμιση χρόνο σχέσης, έκριναν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο, αυτό της συγκατοίκησης.


«Ο Άλκις συγκατοικεί πλέον με τη Δήμητρά του στην Κυψέλη. Τον Άλκι Κούρκουλο τον γνωρίζω παραπάνω από μία δεκαετία. Έχουμε περάσει ατελείωτα βράδια μέχρι το ξημέρωμα χορεύοντας, τραγουδώντας, συζητώντας για ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.

Ήμουν "παρούσα" στη σχέση του με την Ευγενία Δημητροπούλου. Όταν το γλεντούσε παίζοντας, ανάλογα με τα κέφια του, και μουσική στο "Six" στην Ερμού 6, μπαρ που διατηρούσε με τον επιστήθιο φίλο του, σκηνοθέτη Λάμπη Ζαρουτιάδη, και τον Κώστα Κόκλα.

Μιλάμε για παρτάρες με τη single τότε Δήμητρα Ματσούκα, την Πηνελόπη Πλάκα και τον Κώστα Αποστολάκη και το σκυλάκι της Πηνελόπης ως μασκότ. Τη Βαλέρια Χριστοδουλίδου, τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου, τη Βίκυ Κουλιανού.

Ποιον να πρωτοθυμηθώ… Ο Άλκις όμως είναι πολύπλοκο πλάσμα. Κάνει δύσκολα σχέσεις. Και δεν θέλει να ακούγεται για τα προσωπικά του.

Με εντυπωσίασε, όπως ήταν επόμενο, πρόσφατα που κυκλοφόρησε με την καλή του, τραγουδίστρια Δήμητρα Σταθοπούλου. Τώρα λοιπόν που διαβάζω ότι έκαναν το επόμενο βήμα, ότι συγκατοικούν στην Κυψέλη, όπου μένει εκείνος, ξέρετε τι λέω; Το "γλυκό" έχει δέσει. Αν δεν το ήθελε εκείνος, τέτοια σενάρια δεν θα κυκλοφορούσαν».

*Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου


ΦΩΤΟ NDP