Το κλου των Madwalk 2023 ήταν η εμφάνιση του Μικέλε Μορόνε, νέου αστέρα του Netflix μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά "365 μέρες", με τη Βίκυ Καγιά. Ο Μορόνε εμφανίστηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Παλαιού Φαλήρου και αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους. 

Ο Ιταλός έφτασε στην Αθήνα με τη σύντροφό του την Κυριακή και πλάνα από την άφιξή του μετέδωσε η εκπομπή "Happy Day". Από τα τέλη Οκτωβρίου είχε ήδη γίνει γνωστός ότι ο Ιταλός ηθοποιός και τραγουδιστής επρόκειτο να μία εμφάνιση -έκπληξη στη μεγάλη γιορτή της μόδας και της μουσικής, στο πλευρό της Βίκυς Καγιά, η οποία είχε αναλάβει την παρουσίαση.



Ο διάσημος Ιταλός φορούσε τζιν και t-shirt, προκειμένου να αναδείξει το σμιλεμένο κορμί το οποίο αρχικά είχε... καλύψει με ένα σακάκι, καλωσόρισε το κοινό και τραγούδησε, ξεσηκώνοντας με τις ερμηνείες του.



Η Βίκυ Καγιά, από την πλευρά της, τον φώναξε Μίκι, το οποίο είναι και το χαϊδευτικό του για τους φίλους του. Στις πρώτες κιόλας κουβέντες του, ο Μορόνε είπε ότι περνάει υπέροχα και φυσικά δέχτηκε το πιο θερμό χειροκρότημα από το κοινό.