Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης νοσηλεύεται στο ψυχιατρείο.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας και ο γνωστός ηθοποιός, συμμετείχαν μαζί στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «I’m a Celebrity get me out of here».

Είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή

«Δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις. Τον γνώρισα και είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή. Σίγουρα κάποια στιγμή, όλοι μας έχουμε πιεστεί μέσα μας. Η σκέψη από την πράξη είναι μεγάλη η απόσταση. Ο Σταμάτης είναι ένας άνθρωπος που έχει φως μέσα του, δεν πιστεύω ότι θα έφτανε σε κάτι τέτοιο. Το να πιεστούμε και να ζητήσουμε βοήθεια αυτό είναι πολύ καλό», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον Σταμάτη Γαρδέλη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Σκεφτόμουν να πέσω από το μπαλκόνι

«Και εγώ παλαιότερα ήμουν σε ένα μπαλκόνι και σκεφτόμουν να πέσω λόγω της κατάστασης που περνούσα, αλλά η σκέψη από την την πράξη έχει πολύ μεγάλη απόσταση», είπε για πρώτη φορά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.


Πιέστηκε και ζήτησε βοήθεια

«Είναι θλιβερό αυτό που περνάει. Είχε πει σε εμένα και τον σύζυγό μου το θέμα που έχει. Πιέστηκε μέσα του και ζήτησε βοήθεια, Αυτή είναι η καλύτερη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις. Είμαι σίγουρη θα τα καταφέρει», κατέληξε η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφερόμενη στον Σταμάτη Γαρδέλη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: