Από το βράδυ της πρεµιέρας της ∆έσποινας Βανδή στον «Βοτανικό», µε τον Γιώργο Σαµπάνη, άρχισαν τα σχόλια για την αποκαλυπτική εµφάνισή της στην πίστα. Μέσα σε λίγες µόνο µέρες το όνοµά της φιγουράριζε σε όλες τις εκποµπές, όχι για τη σχέση της µε τον Βασίλη Μπισµπίκη (όπως συνήθως), αλλά για τις ενδυµατολογικές της επιλογές, που αρκετοί έκριναν… υπερβολικές.

Μάλιστα, το ντύσιµό της αποτέλεσε ερώτηση σε συνεντεύξεις, µε τους περισσότερους καλλιτέχνες να µην ενδιαφέρονται να σχολιάσουν µια εµφάνιση, όπως έκανε η Ελένη Φουρέιρα.

«∆εν θα απαντήσω για το τι φορά µια γυναίκα», είπε.

Η δηµοφιλής τραγουδίστρια ∆έσποινα Βανδή για τις φετινές εµφανίσεις της στην πίστα εµπιστεύτηκε τη Σήλια Κριθαριώτη, η οποία σχεδίασε για εκείνη αποκαλυπτικές δηµιουργίες, οι οποίες αναδεικνύουν το γυµνασµένο της κορµί. Βέβαια, πέρα από το καλό της DNA, σίγουρα ο έρωτάς της µε τον Βασίλη Μπισµπίκη εδώ και δύο χρόνια τής έχει βάλει... φτερά! Κι εκείνη κάνει τη µία πιο... αισθησιακή εµφάνιση µετά την άλλη, µε τους fans της να την αποθεώνουν.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, η ∆έσποινα Βανδή δεν ασχολείται µε τα κακοπροαίρετα σχόλια, δεν τα διαβάζει καν και το µόνο που θέλει είναι να διασκεδάζει τον κόσµο. Αλλωστε, από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της οι εµφανίσεις της ξεχώριζαν και, είτε είναι πάνω στην πίστα είτε κάτω από αυτή, είναι πάντα καλοντυµένη.

Η ∆έσποινα Βανδή στα 54 της χρόνια διαθέτει άψογο κορµί και µπορεί να υποστηρίξει οτιδήποτε κι αν φορά. Οµως τίποτα δεν κατακτιέται χωρίς κόπο. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια φροντίζει πολύ το σώµα της και γυµνάζεται αδιάκοπα εδώ και 25 χρόνια. Ακόµα και όταν εµφανιζόταν στο θέατρο, αλλά και στην τηλεόραση, και ο χρόνος της ήταν περιορισµένος, πάντα έβαζε στο πρόγραµµά της τη γυµναστική, ακόµα και αν χρειαζόταν να κοιµηθεί µόνο 4 ώρες.

Η προπόνησή της περιλαµβάνει TRX και Ρilates, σε συνδυασµό µε ενδυνάµωση µε βάρη. Η ∆έσποινα δεν στερείται φαγητά, όπως πολλοί θα νοµίζουν. Αντίθετα, απολαµβάνει τα πάντα - άλλωστε, είναι και καταπληκτική µαγείρισσα και της αρέσει το σπιτικό φαγητό. Αυτό είναι και ένα από τα µυστικά της διατροφής της: να τρώει φαγητά που εκείνη µαγειρεύει και ξέρει τι περιέχουν σε λάδι και αλάτι. Οταν, όµως, πρέπει να φάει έξω, προτιµά πάντα κάτι ψητό, σε ψάρι ή κοτόπουλο. Αυτό που συµβουλεύει τους φίλους της είναι να πίνουν πολύ νερό, συνέχεια. Οσο για την αδυναµία της; Οι τηγανητές πατάτες, τις οποίες προσπαθεί να περιορίσει...


*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023