Για τον ερχομό της εγγονής της μίλησε η Φιλαρέτη Κομνηνού, σε δηλώσεις της έξω από το θέατρο «Νέος Ακάδημος», όπου και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι».

Σε δηλώσεις της στο «Breakfast@Star», η ηθοποιός ευχαρίστησε τη ρεπόρτερ που της είπε «κυρία Κομνηνού, να χαίρεστε την εγγονούλα σας».

Δείτε ακόμη: Δανάη Μιχαλάκη - Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι – Τι είπε ο μαιευτήρας της (Βίντεο)

θα είναι ένα ευλογημένο παιδί

«Η μικρή γεννήθηκε ανήμερα της Παναγίας. Δηλαδή γεννήθηκε στη 1η ώρα και νομίζω ότι θα είναι ένα ευλογημένο παιδί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας, σας ευχαριστώ. Να είστε καλά».

«Πως να νιώθω; Μα, υπέροχα! Καλό σας βράδυ! Σας ευχαριστώ» συνέχισε, η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Η Δανάη Μιχαλάκη και ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού, Γιώργος Παπαγεωργίου, υποδέχτηκαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2 κιλών και 900 γραμμαρίων, σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη».


Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκαν το 2021 στη Σύρο, και καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Γιώργος Παπαγεωργίου και  Δανάη Μιχαλάκη υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί
Η ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της το καλοκαίρι, με μια φωτογραφία της στη θάλασσα.

Στις 7 Αυγούστου 2023, η Δανάη Μιχαλάκη δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση. Συγκεκριμένα, ανάρτησε φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται με φουσκωμένη κοιλιά, να απολαμβάνει τις βουτιές της στη θάλασσα.


Αποκάλυψε μάλιστα, πως «έχει τρεις λόγους να γιορτάζει». Όχι μόνο έχει τα γενέθλιά της, αλλά και την επέτειο του γάμου της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, αλλά περιμένει και το πρώτο της παιδί.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου. Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού!».

Λίγο αργότερα, ο σύζυγός της, Γιώργος Παπαγεωργίου, έκανε μια παρόμοια ανάρτηση. Ανέβασε μια φωτογραφία της ηθοποιού μέσα από τη θάλασσα, όπου φαίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της. Στη λεζάντα έγραψε:

«Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να ‘ρθει. - Μανώλης Φάμελλος.
(Ναι είναι αυτό που νομίζετε, ναι είμαι πολύ χαρούμενος, ναι όταν μαθαίνεις ότι θα γίνεις μπαμπάς η ζωή σου κάνει ένα κλικ προς την άνευ όρων καλοσύνη)».