Η Μπέττυ Μαγγίρα, καλεσμένη στην «Ελένη» το μεσημέρι της Παρασκευής, μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην Ελένη Μενεγάκη για το πώς πήρε την απόφαση το περασμένο καλοκαίρι να αφήσει το OPEN και να ενταχθεί στο δυναμικό του ΑΝΤ1.

«Για να πάρω εγώ αυτή την απόφαση -γιατί είμαι και πιστός άνθρωπος Ελένη, μου αρέσει όταν είμαι κάπου και δημιουργώ και μια κατάσταση που είναι ωραία… Ήταν πάρα πολύ δύσκολη απόφαση. Είναι μια νέα αρχή. Πας σε μια άλλη ζώνη, δεν είναι ότι πήραμε την ίδια εκπομπή και την πήγαμε σε ένα μεγαλύτερο κανάλι με τους ίδιους συντελεστές. Ξανά μανά από την αρχή.

Αλλά να σου πω κάτι Ελένη; Δεν θα μασήσω ποτέ ξανά στη ζωή μου. Δεν μασάω. Ξανά; Ξανά! Από την αρχή; Από την αρχή! Δεν πειράζει. Εδώ είμαστε. Όλα γύρω μας γυρίζουν και επιλέγουμε εμείς τι θέλουμε να κάνουμε και τι θέλουμε να δώσουμε προς τα έξω», εξομολογήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Το φλερτ με το κανάλι ήταν από την προηγούμενη χρονιά. Μου είχε πει και ο Γιώργος Λιάγκας να πάω στην εκπομπή του, όπως είπε και ο ίδιος καλώς που δεν πήγα γιατί δεν θα ταίριαζα εγώ εκεί. Ήταν και οι άνθρωποι που συζήτησα και τα πράγματα που μου πρότειναν σε αυτό το κανάλι με έκαναν να νιώσω σιγουριά και να πω ναι παιδιά, πάμε. Πάμε να φτιάξουμε μια νέα ζώνη. Από την αρχή ξανά θα οργώσουμε, θα σπείρουμε, θα θερίσουμε, ό,τι χρειαστεί θα το κάνουμε. Δύσκολο, αλλά δεν το βάζω κάτω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.