Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε δηλώσεις και μίλησε για το καθημερινό της πρόγραμμα, αλλά και τη σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η παρουσιάστρια  Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» κι ανέφερε αρχικά, για το πώς διατηρεί την καλή της εξωτερική εμφάνιση: «Προσέχοντας. Κάνω υγιεινή διατροφή και δεν χάνω ώρες ύπνου».


Οι δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου


Στη συνέχεια, η  Μαρία Μπακοδήμου πρόσθεσε: «Πηγαίνω στη δερματολόγο μου, φροντίζω τον εαυτό μου, πάω στο γυμναστήριο. Δεν είναι να νικήσεις τον χρόνο, είναι να νιώθεις καλά με εσένα και να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου σε κάθε ηλικία».

Τέλος, σε ερώτηση που δέχτηκε η  Μαρία Μπακοδήμου για το ενδεχόμενο να ήταν κουμπάρα του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή, είπε: «Ευχαρίστως και θα ήμουν κουμπάρα».

Κλείνοντας,  η Μαρία Μπακοδήμου συμπλήρωσε: «Είναι ένα ζευγάρι που αγαπιέται πολύ και χαίρομαι πάρα πολύ που είναι καλά. Θα κάνουν ό,τι θέλουν, αν παντρευτούν ή όχι. Οι άνθρωποι είναι καλά και φαίνεται. Είναι για τον εαυτό τους, δεν είναι να το συζητάμε».