Μία αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα στην εκπομπή «Ελένη». Η ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα μίλησε για τον άντρα της, τα παιδιά της και την εξωτερική εμφάνισή της.

Η οικογένεια και ο ερχομός των παιδιών


Επιπλέον είπε για το αν υπάρχει ζήλεια μεταξύ των παιδιών της κι αποκάλυψε πως πάντα την ενοχλούσε που δεν είχε αδέρφια, ενώ αναφέρθηκε και στην εμφάνιση της και δήλωσε ότι δεν νιώθει ωραία με την κλασική έννοια.

Σχετικά με την οικογένεια της δήλωσε: «Ο χρόνος με τα παιδιά μου και την οικογένεια μου είναι η δύναμή μου. Όταν αποκτάς οικογένεια ο εαυτός σου μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Έχουμε γίνει μια ομάδα , με τον άντρα μου είμαστε συμμέτοχοι. Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς οικογένεια αλλά πίστευα ότι δεν θα μου συμβεί. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη στη ζωή που μου έστειλε τον Άκη και τα παιδιά μου», είπε η Λένα Παπαληγούρα.

«Σίγουρα υπήρξε ζήλεια του μεγάλου γιου όταν ήρθε ο δεύτερος. Εγώ δεν έχω αδέρφια και είναι κάτι που στη ζωή μου με ενοχλεί , θα ήθελα να έχω έναν άνθρωπο να μοιράζομαι. Δεν με δελέασε ποτέ η πολιτική γιατί έχω μια βαθιά σχέση με τη δουλειά μου», συμπλήρωσε, η Λένα Παπαληγούρα.

Η εξωτερική εμφάνιση


Για την εξωτερική της εμφάνιση ανέφερε η Λένα Παπαληγούρα: «Δεν θεωρώ ότι είμαι με την κλασσική έννοια ωραία. Έχω σκεφτεί πολλές φορές να βγάλω την ελιά στο πρόσωπο μου , έχω κλείσει ραντεβού και δεν έχω πάει. Με ενοχλεί που είμαστε όλοι ίδιοι και με το instagram. είναι όλοι τέλειοι και από μέσα ‘σάπιοι’, δεν με αφορά».