Ενα από τα πιο λαµπερά πρόσωπα της ελληνικής µουσικής σκηνής, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, συνδυάζοντας το µοντέρνο µε το αυθεντικό λαϊκό ρεπερτόριο, ξέρει πώς να ξεσηκώνει το κοινό µε τα τραγούδια του. Ο γνωστός τραγουδιστής και η Panik Platinum συνεχίζουν τον δρόµο των τεράστιων και ασταµάτητων επιτυχιών που µαζί δηµιουργούν από το 2017.

Tο όνειρό του πραγµατικότητα έκανε στη Νέα Υόρκη ο Κωνσταντίνος Αργυρός, πραγµατοποιώντας µια επική συναυλία στο διάσηµο Barclays Center, στο Μπρούκλιν. Ηταν ο πρώτος Ελληνας καλλιτέχνης που τραγούδησε σε αυτό το εµβληµατικό γήπεδο, το οποίο έχει φιλοξενήσει τα µεγαλύτερα ονόµατα της παγκόσµιας µουσικής σκηνής. Ο Αργυρός φόρεσε τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς και τραγούδησε για τους Ελληνες οµογενείς, οι οποίοι τον αποθέωσαν. Λίγες ηµέρες µετά την τεράστια επιτυχία του και τις συγκινητικές στιγµές που έζησε, ο γνωστός τραγουδιστής περιγράφει στο «Secret» την εµπειρία του.

Κωνσταντίνος Αργυρός: "Πραγµατικά, αυτό που έζησα στο Barclays Center ήταν φανταστικό"

«Πραγµατικά, αυτό που έζησα στο Barclays Center ήταν φανταστικό. Ευχαριστώ όλο αυτόν τον κόσµο που µε τίµησε µε την παρουσία του. Για µένα ήταν ένα όνειρο ζωής που έγινε πραγµατικότητα, πάντα µε τη συµµετοχή του κόσµου και µε όλον αυτόν τον ενθουσιασµό και τη θετική ενέργεια που έλαβα από αυτούς. Ενιωσα ότι γίναµε ένα και απόλαυσα κάθε λεπτό που ήµουν πάνω στο stage. Η χαρά µου και η υπερηφάνεια µου ήταν απερίγραπτες που καταφέραµε µαζί µε τους Ελληνες της Οµογένειας να κάνουµε αισθητό το ελληνικό στοιχείο, την ελληνική µουσική, την ελληνική διασκέδαση και την ελληνική παρουσία στην καρδιά της Νέας Υόρκης και σε ένα ιστορικό γήπεδο όπως το Barclays Center. Σας ευχαριστώ πολύ. Σήµερα γράψαµε Ιστορία εδώ, στο Barclays Center, όλοι µαζί», ανέφερε µεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος απέσπασε θερµό χειροκρότηµα. Το πρόγραµµά του περιλάµβανε τραγούδια όπως «Ελεύθερος», «Ελπίδα», «Αθήνα µου», «Ξηµερώµατα», «Τελικά» και άλλα γνωστά κοµµάτια, ενώ συνέπραξε στο τραγούδι «Ηλιοβασίλεµα» µε τον τράπερ Light, ο οποίος επίσης εµφανίστηκε στη σκηνή του Barclays Center.

Εκτός από τα δικά του τραγούδια, χάρισε στο κοινό µια µαγική στιγµή όταν τραγούδησε τον Εθνικό Υµνο. Μάλιστα, όταν ξεπέρασαν τον προβλεπόµενο χρόνο της συναυλίας, ο τραγουδιστής δήλωσε πως θα πλήρωνε εκείνος τη χρέωση, που αντιστοιχεί σε 1.000 δολάρια ανά λεπτό καθυστέρησης. «Μας είπαν στις 11 το βράδυ να σταµατήσουµε και πως η χρέωση, από εδώ και πέρα, θα είναι 1.000 ευρώ το λεπτό. ∆εν πειράζει, θα το πληρώσω εγώ», είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας χιούµορ. Ο ίδιος, κρατώντας χαµηλό προφίλ στον λαµπερό χώρο του θεάµατος, έχει αποδείξει πως, εκτός από «Παιδί γενναίο», είναι και εξαιρετικά ταλαντούχος, ενώ προτιµά να αφήνει τη δουλειά, τις συνεργασίες και τα τραγούδια του να µιλούν για το ποιος πραγµατικά είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Αποθέωση και από το κοινό της Μελβούρνης

Τον περασµένο Ιούνιο, ο λαοφιλής τραγουδιστής έζησε συγκινητικές στιγµές όταν ο χώρος του «John Cain Arena», στη Μελβούρνη, µεταµορφώθηκε σε µια ζωντανή θάλασσα ενέργειας, καθώς περίπου 10.000 καρδιές και χέρια υψώθηκαν και πάλλονταν συντονισµένα στον ρυθµό των τραγουδιών που ερµήνευσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Μετά τη θερµή υποδοχή που είχε από το κοινό του Σίδνεϊ και της Αδελαΐδας κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Αυστραλία, ο Ελληνας καλλιτέχνης έµεινε άναυδος µε την αποθέωση που εισέπραξε από το κοινό της Μελβούρνης, κάνοντας λόγο για «µία από τις καλύτερες συναυλίες». Καθώς το κοινό τραγουδούσε τους στίχους του από αγαπηµένα τραγούδια-επιτυχίες, όπως το «Αθήνα µου» και το «Ελεύθερος», ο Αργυρός στεκόταν στη σκηνή µε τα χέρια του στο κεφάλι, κοιτάζοντας το πλήθος µε ένα βλέµµα δυσπιστίας και έκπληξης γι' αυτό που συνέβαινε. Τρεις µήνες µετά, ο Κωνσταντίνος Αργυρός µάγεψε µε τις ερµηνείες του το Ηρώδειο, στη συναυλία που διοργάνωσε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για το περιβάλλον.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 25/11