Ο οίκος Celia Kritharioti στο Harrods του Λονδίνου

«Η συνεργασία μου με το πολυκατάστημα Harrods είναι ένα όνειρό μου που πραγματοποιείται. Πόσο μάλλον όταν αυτή η συνεργασία έχει το πρόσωπο της Κέιτ Μος και ξεκινά μέσα στις γιορτές κάτι που αποδεικνύει την πίστη του Harrods στο brand. Η συνεργασία είναι αναγνώριση της παράδοσης του οίκου, καθώς και της χειροποίητης δημιουργικότητας που διαπερνά κάθε ρούχο», έχει αναφέρει η Σίλια Κριθαριώτη.

Δείτε ακόμη: Η Σίλια Κριθαριώτη «κατακτά» το Harrods - Η Κέιτ Μος στη νέα καμπάνια της Ελληνίδας σχεδιάστριας

Tτη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, η Σίλια Κριθαριώτη και η διευθύντρια της βρετανικής «Vogue» Σάρα Χάρις διοργάνωσαν ένα λαμπερό event στο Λονδίνο για την είσοδο της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας στο «Harrods».

To πάρτι έγινε στο Μark’s Club ένα από τις πιο διάσημες ιδιωτικά κλαμπ στο Μέιφερ του Λονδίνου. Εκεί βρέθηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι από την Ελλάδα, όπως η Χριστίνα Πολίτη, η Ρόη Δανάλη Αποστολοπούλου και η Δούκισσα Νομικού.

Για την εμφάνισή της η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με κλειστό λαιμό και κομψό cut out στο ντεκολτέ.

Σίλια Κριθαριώτη

Μάλιστα για το hair look της η Σίλια Κριθαριώτη επέλεξε ένα half bun με τα μισά μαλλιά της πιασμένα πίσω. Ολοκλήρωσε το σύνολο με εντυπωσιακά κρεμαστά σκουλαρίκια από τον οίκο κοσμημάτων Jewels by G.

 To φιλί της Σίλιας Κριθαριώτη στον σύζυγό της Νίκο Τσάκο

1-Chelia-kritharioti-8
1-Chelia-kritharioti-7

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

1-Chelia-kritharioti-3
1-Chelia-kritharioti-4
1-Chelia-kritharioti-5
1-Chelia-kritharioti-6

Σίλια Κριθαριώτη
Σίλια Κριθαριώτη