Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στα πρόσφατα σχόλια που ο ίδιος έκανε για τα χάπια που παραλίγο να του διαλύσουν τη ζωή. ‘’Θα φέρω να δείξω τις ενδείξεις και τις αντενδείξεις, θα σοκαριστείτε’’, ανέφερε ο ίδιος, μιλώντας στην κάμερα του Breakfast@Star, εκ νέου για τα φάρμακα αδυνατίσματος, που του δημιούργησαν προβλήματα υγείας.

Ο γνωστός παρουσιαστής, σχολίασε αρχικά την καθιστή εικόνα της πρωινής ζώνης, αλλά και τα χάπια που λίγο έλειψε να του διαλύσουν τη ζωή.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τα χάπια αδυνατίσματος και την ‘’καθιστική ζωή’’ της πρωινής ζώνης

Ειδικότερα, ο αγαπημένος παρουσιαστής σημείωσε χαρακτηριστικά πως, ‘’επειδή δεν θέλω να αδικήσω κανέναν, αυτό που είπα για τα πρωινά είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Αυτό είναι μία φιλοσοφία ολόκληρη. Δεν μπορεί δηλαδή να σηκώνεται ένας και να κάθονται οι δύο. Δεν λέω κάποιος να σηκωθεί όρθιος, δεν εννοούσα αυτό. Όλο το πράγμα να είναι φιλοσοφημένο, όπου ουσιαστικά θα είναι ελάχιστη η ώρα που θα κάθονται’’.

‘’Ξεκίνησα μία καμπάνια γι’ αυτή την ιστορία με τα χάπια γιατί μου έχουν στείλει περισσότερα από 2.500 μηνύματα στο Instagram. Το ζήτημα είναι ότι πρέπει να διαβάσουν και να ξέρουν τι μπορεί να τους συμβεί. Σε κάποιους συμβαίνει αυτό, σε κάποιους δεν έχει συμβεί αυτό. Πρέπει δηλαδή να διαβάζουν και να καταλαβαίνουν ότι, αν κάτι πάει να γίνει στραβό, αλλάζει κάτι. Γιατί όταν γράφει μέσα στις οδηγίες ότι θα έχετε αυτοκτονικές τάσεις, είναι πολύ σοβαρό και αυτό δεν το έχω θίξει ακόμα’’.

''Πώς όμως θα το καταλάβεις όταν αυτό λειτουργεί σε σένα; Σου λειτουργεί, σε βοηθάει, σου έχει κόψει την πείνα άρα νιώθεις ότι σε βοηθάει αλλά δεν καταλαβαίνεις ότι σου δημιουργούνται άλλα πράγματα. Καταλαβαίνεις πόσο σοβαρό είναι; Θα φέρω να δείξω τις ενδείξεις και τις αντενδείξεις, θα σοκαριστείτε. Απλά πάνω στον πόνο σου δεν τις διαβάζεις, τα παίρνεις γιατί θέλεις να το κάνεις'', πρόσθεσε, ακόμα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR

Δείτε το βίντεο: