Η Μαρία Μενούνος πριν από λίγους μήνες είχε μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας και υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να αφαιρέσει τον όγκο.

Η Ελληνοαμερικανίδα τηλεπερασόνα, με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του παγκρέατος, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε τον γιατρό της, ενώ παράλληλα αποκάλυψε τα νέα για την υγεία της.

O γιατρός αφαίρεσε χειρουργικά τον όγκο μου

«Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι μερικά καλά νέα για το ταξίδι υγείας μου. Νωρίτερα, ο γιατρός αφαίρεσε χειρουργικά τον όγκο μου στο πάγκρεας μαζί με τη σπλήνα και τους 17 λεμφαδένες μου.

Προς τιμήν του μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Παγκρέατος, θα ήθελα πολύ να το μοιραστώ με όλους σας, καθώς είμαι για πάντα ευγνώμων για την επιτυχημένη επέμβαση που έκανε και τη μεγάλη φροντίδα που μου έδωσε στο UCLA. Παρά τις συνθήκες, γελάσαμε πολύ μοιραζόμενοι τις κοινές μας ρίζες από τη Βοστώνη. Ευχαριστώ, γιατρέ μου.


O όγκος διπλασιάστηκε σε λιγότερο από δύο μήνες

Το βίντεο δείχνει ότι κάνουμε τις καθημερινές μας βόλτες στο UCLA μετά το χειρουργείο μου. Είχε τραυματίσει το πόδι του την ίδια μέρα που μπήκα για τη μαγνητική τομογραφία για να επιβεβαιώσει τον όγκο στο πάγκρεάς μου. Έκλαψε μαζί μου εκείνο το βράδυ. Έχουμε περάσει πολλά μαζί και είμαι ευγνώμων που πίεσε όλους να βιαστούν και να μου κάνουν βιοψίες και χειρουργικές επεμβάσεις. Με τον όγκο να διπλασιάζεται σε μέγεθος σε λιγότερο από δύο μήνες, κυριολεκτικά μου έσωσε τη ζωή. Ω, και εδώ είναι τα καλά νέα. Ήθελα να μοιραστώ, η πρόσφατη σάρωση PET είναι καθαρή και είμαι πολύ ευγνώμων στον Θεό και στον Άγιο Νεκτάριο που είμαι ασφαλής», έγραψε η Μαρία Μενούνος.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση που ακολουθεί: