Με αφορμή τη συνέντευξη της ηθοποιού Σάνεν Ντόχερτι για τη μάχη της με τον καρκίνο, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε πως έχασε την ξαδέλφη της εξαιτίας της ίδιας νόσου, όταν πριν από μερικά χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο στα κόκαλα.

Ο Ετεοκλής Παύλου απόπ την πλευρά του θέλησε επίσης να τοποθετηθεί, τονίζοντας πως δε θα άλλαζε όλα όσα του έχουν συμβεί, καθώς τη ζωή του την έχει χαρεί περισσότερο μετά τον ακρωτηριασμό.

Πόση δύναμη πρέπει να έχεις

Η παρουσιάστρια του «Breakfast@Star» είπε χαρακτηριστικά: «Πόση δύναμη πρέπει να έχεις για να περνάς τόσο δύσκολες καταστάσεις και παρ’ όλα αυτά μέσα από αυτές να βγάζεις την αισιοδοξία σε όσους σε βλέπουν, είναι υγιείς και ασχολούνται με τα μικρά προβλήματα που τα θεωρούν μεγάλα, αλλά και με όσους δίνουν την ίδια μάχη με σένα».

«Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται. Επειδή έχασα την ξαδέλφη μου πριν από μερικά χρόνια 42 χρονών από καρκίνο στα κόκαλα, που τώρα αυτό έχει και η Ντόχερτι, τη δύναμη που είχε η ξαδέλφη μου δεν την έχει κανένας, παιδιά. Ειδικά αυτοί οι άνθρωποι», συμπλήρωσε η Ελένη Χατζίδου.

Ο περίγυρος περνάει πιο δύσκολα

«Θεωρώ ότι –και από προσωπική εμπειρία– ο περίγυρος περνάει πιο δύσκολα από τον ασθενή. Υπάρχει ποτέ στιγμή που λες "έχω τελειώσει με τη ζωή μου και όλα όσα ήθελα να κάνω;"», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

θα ήθελες να γυρίσεις τον χρόνο πίσω;

«Αν θέλετε το πιστεύετε, αλλά αν μου λέγατε "θα ήθελες να γυρίσεις τον χρόνο πίσω, να μην είσαι ο Ετεοκλής που είσαι, να μη σου είχε συμβεί τίποτα με το πρόσθετο μέλος και τα λοιπά", θα έλεγα όχι. Τη ζωή μου τη χάρηκα πιο πολύ απ’ όταν βγήκα από το νοσοκομείο παρά τα προηγούμενα χρόνια» ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: