Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται o Νίκος Φλωρινιώτης τον είχε επισκεφτεί ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας και φωτογραφήθηκε μαζί του. Στην ανάρτηση ο Νίκος Φλωρινιώτης έγραψε πολύ κολακευτικά σχόλια, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του.

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον κ. Κώστα Χαρδαβέλλα για την τιμή που μου έκανε και ήρθε να με δει στο νοσοκομείο και να μου χαρίσει το βιβλίο του, υπογράφοντάς το, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι ήταν από τους πρώτους όταν έμαθε για το πρόβλημα υγείας μου που με πήρε τηλέφωνο να μου δώσει κουράγιο!!!».


Μάλιστα χθες είχε μιλήσει μέσα από το νοσοκομείο στην εκπομπή «Το πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα.


Σήμερα 30/11/2023 η αδερφή του Άννα Φλωρινιώτη μίλησε στο «Πρωινό ΣουΣου» για τον αδερφό της.

Έκανε μία εξέταση που τον πείραξε, είχε παρενέργειες

«Ο Νικολάκης είναι ο πιο χαδιάρης της οικογένειας. Επειδή έχουμε και λίγα-πολλά χρόνια διαφορά, τον είχα σαν την κούκλα μου. Εγώ τον διάβαζα, εγώ τον πήγαινα σχολείο, εγώ τον πήγαινα στις κούνιες, ήμουν όλη μέρα μαζί του με το καρότσι. Είμαι πάντα δίπλα του.

Και τώρα ήμουν στον αδερφό μου. Ο Νίκος είναι στο νοσοκομείο. Έκανε μία εξέταση που τον πείραξε, είχε παρενέργειες, ζαλιζόταν και έκανε εμετούς στο σπίτι. Φοβηθήκαμε να μείνει σπίτι και τον πήγαμε προληπτικά για να γίνει καλά, γιατί αγχωθήκαμε», δήλωσε αρχικά η Άννα Φλωρινιώτη.

«Με ρωτάνε κάθε μέρα και μου λένε πώς είναι το παιδί, όλοι με παίρνουν τηλέφωνο… μετά από αυτά που έχω περάσει φέτος, έχω φοβηθεί να λέω ότι είμαι καλά. Δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα μείνει στο νοσοκομείο», είπε η Άννα Φλωρινιώτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: