Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στη δημοσιογράφο, Ελισάβετ Οικονόμου μίλησε η Μαρία Σολωμού.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο «Fame Story», στις δηλώσεις που έκανε για εκείνη ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αλλά και για τη σχέση της με τον Mente Fuerte.

Τους παρακαλάω να δουλέψουν

«Δεν είμαι αυστηρή καθηγήτρια στο Fame Story. Δεν με έχετε δει έξαλλη. Σχεδόν τους παρακαλάω να δουλέψουν. Για εμένα το να ανεβάζω εντάσεις είναι το "καλημέρα τι γίνεται; Είστε καλά;". Αυτό είμαι συγγνώμη», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Δείτε ακόμη: Mente Fuerte για Μαρία Σολωμού - "Στο κορίτσι μου είμαι λίγο πιο συντηρητικός, τη θέλω λίγο πιο ντυμένη" (Βίντεο)

Ας μείνουμε ότι είμαστε φίλοι

Σε ερώτηση για τη φημολογούμενη σχέση της με τον γνωστό τράπερ, η Μαρία Σολωμού ανέφερε: «Ας μείνουμε σε αυτά που είπε ότι είμαστε φίλοι. Τώρα τι ζηλεύει και πώς το θέλει το κορίτσι του, θα μας το πει το κορίτσι του κάποια στιγμή σε κάποια άλλη ζωή. Έχω μια σχέση, μία φιλική σχέση μαζί του».

Δεν θέλω να πω κάτι

Τέλος, η Μαρία Σολωμού ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε για εκείνη ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο «Γηροκομείο» του Ηλία Ψινάκη λέγοντας: «Δεν θέλω να πω κάτι. Μου φτάνει που άκουσα το όνομα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: