Η Βάνα Μπάρμπα έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου την Παρασκευή στον Alpha. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια Βάνα Μπάρμπα πήρε θέση τόσο για τους ηθοποιούς της βιντεοκασέτας όσο και για τη στάση του Έλληνα πρωθυπουργού για τα Γλυπτά του Παρθενώνα.

Oι δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα


Πιο συγκεκριμένα, η Βάνα Μπάρμπα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι ένα πολυτάλαντο και εξαιρετικό παιδί, ένας ηθοποιός με σπουδαίο ταλέντο. Το ότι συνέβη αυτή η ατυχία στη ζωή του νομίζω πως είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα μας. Σίγουρα εμείς είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε μαζί του, να τον αγκαλιάσουμε, γιατί πραγματικά είναι ένα τρομερά αξιόλογο παιδί».

Στη συνέχεια η Βάνα Μπάρμπα είπε: «Τη συμμετοχή στις βιντεοκασέτες τη λέτε σαν να είναι κάτι μεμπτό. Εγώ είμαι περήφανη γι' αυτό που έκανα. Κατ’ αρχάς, μου έδωσε ψωμί και δεν θα ξεχάσω ποτέ τους μεγάλους πρωταγωνιστές. Εγώ ήμουν κομπάρσος τότε, δουλεύαμε για να ζήσουμε. Είναι τραγικό και κρίμα, μια ανοησία, να μιλάμε με εμπάθεια για μια γενιά που πραγματικά έδωσε γέλιο και χαρά».

«Θα πω ότι ήταν εξαιρετική η εμφάνιση του πρωθυπουργού μας στο BBC. Αισθάνθηκα πολύ περήφανη και ευγνώμων γι' αυτό που έκανε ο πρωθυπουργός, γιατί, μετά την αείμνηστη Μελίνα, ξαναγίναμε το επίκεντρο για το θέμα της επιστροφής των μαρμάρων στον τόπο τους. Το θεωρώ εξαιρετικό, το θεωρώ άκρως προσβλητικό από τον πρωθυπουργό της Βρετανίας. Και δεν είναι ότι μας τα δίνουν για να τα έχουμε για ένα χρονικό διάστημα… εδώ ανήκουν, εδώ είναι ο τόπος τους και πρέπει να γίνει η επιστροφή των μαρμάρων», πρόσθεσε, επίσης, η Βάνα Μπάρμπα στις ίδιες δηλώσεις στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha.