Έκπληξη προκάλεσε η είδηση που κυκλοφόρησε το πρωί της Πέμπτης 30/11 σύμφωνα με την οποία, οι ηθοποιοί και όλοι οι συντελεστές της σειράς «Έρωτας Φυγάς» ενημερώθηκαν με email από την εταιρεία παραγωγής ότι η σειρά πρόκειται να ολοκληρωθεί πρόωρα παρά την επιτυχημένη πορεία του.

Ο Σταύρος Ζαλμάς μίλησε για την εξέλιξη αυτή στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέροντας: «Εγώ είμαι απλώς ένας εργαζόμενος εκεί. Το γιατί αποφάσισε το κανάλι να το ανακοινώσει τώρα, δεν μπορώ να σας πω, δεν έχω ιδέα. Η πληροφόρηση που έχω εγώ, είναι αυτό το πράγμα. Ότι στις 10 Φεβρουαρίου θα σταματήσει να προβάλλεται στο OPEN η σειρά, αυτή τη πληροφόρηση έχω. Το μόνο που θα ήθελα να διευκρινίσω είναι, επειδή ακούω δεξιά-αριστερά, ότι εγώ αποχώρησα από τη σειρά και γι’ αυτό σταματάει, είναι παντελώς ψέμα».

Και διευκρίνισε στη συνέχεια: «Φυσικά και υπάρχει περίπτωση να πάει η σειρά σε άλλο κανάλι. Μας έχει ανακοινωθεί ότι ο παραγωγός ενόψει αυτής της απόφασης του καναλιού, θα προσπαθήσει να κλείσει συμφωνία με άλλο κανάλι έτσι ώστε να συνεχιστεί αυτή η σειρά, διότι είναι πετυχημένη. Δεν είναι από τις σειρές που κόβονται λόγω αποτυχίας. Το Open το σταματάει για άλλους λόγους, δικούς του. Εγώ θέατρο δεν κάνω φέτος τον χειμώνα, και είναι πολύ νωρίς για να ανακοινώσω κάτι για παρακάτω».

Δείτε το βίντεο