Ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα «φώτα» της τηλεόρασης και τα τελευταία 12 χρόνια μένει στην Καλαμάτα, όπου ασχολείται με τα κτήματά του εκεί.

Η Μαίρη Ραζή, με την οποία είχε συνεργαστεί για τη σειρά «Η Ώρα η Καλή» μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» τόσο για τη σχέση τους σήμερα, όσο και για την επιθυμία της να γυριστεί ένα remake του τηλεοπτικού πρότζεκτ.

Δείτε ακόμη: Η Μαίρη Ραζή στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - Το Metoo έπρεπε να γίνει - Νομίζω ότι έκανε κακό στο θέατρο

Θέλω πολύ να γίνει remake «Η Ώρα η Καλή»

«Θα το ήθελα πολύ να γίνει remake το έχουμε συζητήσει. Όλοι οι ηθοποιοί που παίζαμε τότε, είμαστε ενεργοί μέχρι σήμερα. Μακάρι να θέλει ο Πάνος Μιχαλόπουλος και ο σεναριογράφος μας ο Πάνος Αμαραντίδης. Θα ήταν πολύ ωραίο να γίνει remake "Η Ώρα η Καλή", αλλά δεν εξαρτάται από τις κουβέντες τις δικές μας» είπε η ηθοποιός.

Έχει επικοινωνήσει με τον Πάνο Μιχαλόπουλο;

«Όχι καθόλου. Ο Πάνος έχει κάνει τις δικές του επιλογές. Μακάρι όμως να επιστρέψει στην τηλεόραση» και σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Πάντα ήταν έτσι. Τον ξέρω από πολύ μικρό, από τότε που βγήκε στο θέατρο. Ποτέ δεν του άρεσε η προβολή, να βγαίνει το βράδυ, να πηγαίνει σε πρεμιέρες. Ήταν ήσυχος, ενώ έχει φοβερό χιούμορ, είναι καλός φίλος, ηθοποιός και άνθρωπος, δεν του άρεσε η κοσμική ζωή» ανέφερε η Μαίρη Ραζή.

Δεν σηκώνει το τηλέφωνο

Τέλος, ρωτήθηκε για τον Πάνο Μιχαλόπουλο «τον πήρατε κάποιο τηλέφωνο;», με την Μαίρη Ραζή να απαντά: «Δεν το σηκώνει».

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού μετά από 12 χρόνια

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος αποσύρθηκε επαγγελματικά το 2009, πραγματοποίησε την τελευταία του δημόσια εμφάνιση το 2011, όταν παρευρέθηκε σε εγκαίνια καταστήματος.

Το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου 2023, ο Πάνος Μιχαλόπουλος βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και ο παλαίμαχος διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, έβγαλε μια φωτογραφία μαζί του την οποία ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Η Συνάντηση με τον Τεράστιο Πάνο Μιχαλόπουλο».

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram: