Συνέντευξη στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο YouTube έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλαςμίλησε στο NansouTV και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις μέρες των Χριστουγέννων, τις δράσεις που κάνει με το ΣΕΗ, αλλά και για ότι θα ήθελε να βρει έναν άνθρωπο για να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα


«Τα Χριστούγεννα για μένα είναι απλώς μία ωραία γιορτή στην οποία συμμετέχω κι εγώ στη χαρά των άλλων, χωρίς να πιστεύω ιδιαίτερα σε αυτό το πράγμα. Το βλέπω σαν μια γιορτή αγάπης και όταν μία θρησκεία μιλάει για αγάπη, εγώ είμαι δίπλα της», δηλώνει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ό,τι και να μου συμβεί, ακόμα και τις ημέρες των γιορτών, πηγαίνω στη θάλασσα, βλέπω το γαλάζιο της και το γαλάζιο του ουρανού και λέω ότι θα αφήσω πίσω μου το κακό. Μου έτυχε να χάσω τον πατέρα μου Πάσχα, ενώ όλοι οι άλλοι γλεντούσαν και έψηναν αρνιά», παραδέχεται ο ηθοποιός στη Νάνσυ Παραδεισανού.

«Τα Χριστούγεννα πηγαίνουμε σε γιορτές που γίνονται στα γηροκομεία, μοιράζουμε τρόφιμα σε ευπαθείς οικογένειες. Γενικά κάνουμε αυτά που λέει η θρησκεία, τη βοήθεια στους άλλους ανθρώπους. Κι εγώ το κάνω ως εσωτερική ανάγκη, το καλό διοχετεύεται και στους άλλους», περιγράφει ο Σπύρος Μπιμπίλας αμέσως μετά.

«Και οι φίλοι και οι πρώην σχέσεις μου είναι σαν οικογένεια. Εγώ εδώ και χρόνια περιμένω έναν άνθρωπο με τον οποίο θα μπορέσω να κάνω ένα σύμφωνο συμβίωσης. Είμαι πάρα πολύ της σχέσης και των ανθρώπων που αγαπιούνται. Το ωραιότερο δώρο για το 2024 θα ήταν ο άνθρωπος που αγαπώ να μου προτείνει αυτό», εξομολογείται στο κλείσιμο της συνέντευξης ο Σπύρος Μπιμπίλας.