Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε μια από τις πρώτες αναρτήσεις στα social media για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, το πρωί της Τετάρτης 27ης Μαρτίου 2024.

Ο ηθοποιός, πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και βουλευτής, έκανε μια αναδρομή στα 50 χρόνια καριέρας του και τους 200 ρόλους που έχει υποδυθεί, όσο είναι ηθοποιός.

Μέσω Instagram, ανέβασε μερικές φωτογραφίες του από ρόλους που είχε και στη συνέχεια, άφησε το μακροσκελές μήνυμά του για τη σημασία που έχει το θέατρο στη ζωή του.


Το θέατρο είναι πηγή ζωής και νιότης

Στην ανάρτησή του, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε: «Παγκόσμια ημέρα θεάτρου σήμερα! Για εμάς τους ηθοποιούς είναι μία μεγάλη μέρα. Το θέατρο γεμίζει τη ζωή μας με ευτυχία, είναι ο παράδεισος μας, η όαση μας στην καθημερινότητα, είναι αυτό που μας δίνει μεγάλες συγκινήσεις, χαρές και πίκρες που δεν ξεχνιούνται.

Μέσα από τους 200 ρόλους, μικρούς η μεγάλους, σύγχρονους η κλασσικούς, που έχω παίξει μέσα σε αυτά τα 50 χρόνια που πέρασαν θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο θέατρο που με κράτησε σε εγρήγορση, που με έκανε να ζήσω υπέροχες στιγμές πάνω στη σκηνή αλλά και από κάτω σαν θεατής, να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους που συνεργάστηκα μαζί τους, ηθοποιούς, σκηνοθέτες, μουσικούς, σκηνογράφους.

Το θέατρο είναι πηγή ζωής και νιότης για μας, μας φέρνει σε επαφή με μεγάλους συγγραφείς του παρόντος και του παρελθόντος και μας κάνει καλύτερους ανθρώπους μέσα από την εμπειρία και την έρευνα. Θέατρο ευλογημένο που υπάρχεις στη ζωή μας και την κάνεις ομορφότερη. Σε ευχαριστούμε», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σπύρος Μπιμπίλας: Θυμάται ρόλους του στο σανίδι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου


Δείτε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:


1-spyros-bibilas-50-xronia-theatro-pagosmia-hmera-theatroy-instagram-9
1-spyros-bibilas-50-xronia-theatro-pagosmia-hmera-theatroy-instagram-3
1-spyros-bibilas-50-xronia-theatro-pagosmia-hmera-theatroy-instagram-4
1-spyros-bibilas-50-xronia-theatro-pagosmia-hmera-theatroy-instagram-5
1-spyros-bibilas-50-xronia-theatro-pagosmia-hmera-theatroy-instagram-7
1-spyros-bibilas-50-xronia-theatro-pagosmia-hmera-theatroy-instagram-8