Μύλος προκλήθηκε χθες στις τηλεοπτικές εκπομπές, με τις φήμες που ήθελαν τον ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου να έχει βρει ξανά τον έρωτα, έπειτα από το διαζύγιό του από την Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν, διατηρώντας σχέση με παρουσιάστρια.

Όλα ξεκίνησαν από την εκπομπή «Happy Day», όπου ειπώθηκε πως ο Γιάννης Στάνκογλου βρίσκεται σε νέα σχέση εδώ και αρκετό διάστημα, αφήνοντας υπονοούμενα πως πρόκειται για παρουσιάστρια. Αμέσως μετά, στα δημοσιογραφικά γραφεία άρχισαν να ακούγονται διάφορα ονόματα. Η «ΟΝtime» και η Σάσα Σταμάτη επικοινώνησαν με τον Γιάννη Στάνκογλου, η οποία τον ρώτησε σχετικά με τα όσα ακούγονται.

Ο ηθοποιός όχι μόνο δεν είχε ιδέα γι’ αυτό που του μεταφέραμε, αλλά δεν είχε δει καν τι είχε ειπωθεί στις εκπομπές. Συγκεκριμένα, τον ρωτήσαμε αν έχει σχέση με γνωστή παρουσιάστρια, όπως ειπώθηκε σε εκπομπή, και μας απάντησε: «Σάσα, είμαι μόνος μου, καραμόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι μου λες. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί. Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ!».

Μάλιστα, το βράδυ της ίδιας μέρας ο Γιάννης Στάνκογλου προχώρησε σε μια ανάρτηση όλο νόημα στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τα δύο παιδιά του και το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, γράφοντας: «Οι ΕΡΩΤΕΣ ΜΟΥ... αυτοί είναι... στολίσαμε και εμείς...».


Χθες, πάντως, πρωτοσέλιδο εφημερίδας είχε φωτογραφίες τον Γιάννη Στάνκογλου και τη Σίσσυ Χρηστίδου και ανέφερε ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι. Ο ηθοποιός διέψευσε τα δημοσιεύματα και τις φήμες, ενώ το ίδιο έκανε και το περιβάλλον της Σίσσυς Χρηστίδου. Το βράδυ της Δευτέρας η παρουσιάστρια ανέβασε ένα story όλο νόημα στο Instagram: «Ένα ψέμα κάνει τον μισό γύρο του κόσμου μέχρι η αλήθεια να φορέσει τα παπούτσια της».

Ψέμα στο ψέμα: Η απάντηση του Γιάννη Στάνκογλου μετά το χαμό για τη νέα του σχέση


Η συγγνώμη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Το πρωί της Τρίτης, πάντως, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, από την εκπομπή της οποίας ξεκίνησε το όλο θέμα, ζήτησε δημοσίως συγγνώμη από τον Γιάννη Στάνκογλου και δήλωσε πως οι δυο τους επικοινώνησαν τηλεφωνικά.

Ο Στάνκογλου ήταν ιδιαίτερα ευγενής

«Ανάμεσα στα πολλά τηλέφωνα που δέχτηκα ήταν και του ίδιου του Γιάννη Στάνκογλου, που ήταν ο άμεσα ενδιαφερόμενος. Ήταν ιδιαίτερα ευγενής και γλυκομίλητος στο τηλέφωνο, το εκτιμώ πολύ αυτό. Μου ξεκαθάρισε ότι η απόλυτη προτεραιότητά του είναι τα παιδιά του, που είναι ο έρωτάς του, ο βασικός, ο ένας και μοναδικός», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Τον αναστατώσαμε τον άνθρωπο και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη. Το όνομά του πρωταγωνίστησε στα ρεπορτάζ. Ειπώθηκε αυτό από την Τίνα, αλλά μετά υπήρξε και μια συνέχεια στις τηλεοπτικές εκπομπές. Ο Λιάγκας έλεγε ότι ξέρει τη σχέση του. Θα μείνω σε αυτά που μου είπε ο άμεσα ενδιαφερόμενος, ο οποίος πολύ ευγενικά μου είπε: “Σταματίνα μου, εμένα η απόλυτη προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου”. Αν υπάρχει κάτι στην προσωπική ζωή του, θα αποφασίσει ο ίδιος πότε και πώς θα το πει και αφού το έχει πει στα παιδιά του».

Ζητώ συγγνώμη που τον αναστατώσαμε

«Τον ρώτησα μήπως τον είδαν κάπου έξω και μου απάντησε: “Και να έχω βγει με μια γυναίκα σε αυτό το διάστημα που είμαι χωρισμένος, δεν σημαίνει ότι είναι κάτι που μπορώ να δηλώσω ότι είναι ο επόμενος έρωτας της ζωής μου. Το να πεις ότι είσαι ερωτευμένος είναι κάτι σοβαρό”. Μου είπε ότι με παρουσιάστρια έχει να βγει καιρό. Εγώ όφειλα να τα πω, γιατί πραγματικά, αν δέχτηκα εγώ εκατό τηλέφωνα, σκέψου πόσα δέχτηκε ο ίδιος. Να ζητήσω συγγνώμη στον άνθρωπο που τον αναστατώσαμε», είπε κλείνοντας η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΟNtime» στις 06/12/2023