Η Σοφία Βόσσου στις 5 Δεκεμβρίου 2023 είχε τα γενέθλιά της και φέτος αποφάσισε να τα γιορτάσει με αγαπημένα της πρόσωπα. Οργάνωσε το πάρτι για τα γενέθλιά της σε γνωστό μαγαζί στον Πειραιά, με τη βοήθεια της κόρης της, Ερασμίας Μάνου. Φόρεσε ένα μάξι μαύρο φόρεμα όλο διαφάνεια, από δαντέλα, όπως και τα γάντια, τα οποία συνδύασε με έντονα σκουλαρίκια και βραχιόλια.

Η τραγουδίστρια, συνθέτρια και στιχουργός είχε στο πλευρό της καλούς φίλους, όπως ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τη σύντροφό του Έλενα Μαστραγγελή, η Πωλίνα, η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Κώστας Μπίγαλης, η Θέλξη, ο Χρίστος Αντωνιάδης, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η τούρτα είχε δύο κεράκια σε σχήμα ερωτηματικού και όχι τον αριθμό της ηλικίας της. Η ίδια με χιουμοριστική διάθεση είπε σχετικά με την ηλικία της: «Έκλεισα τα 28... Μόνο υγεία θέλω, τίποτε άλλο, αυτό εύχομαι γα μένα. Όλα είναι μπροστά μας. Περάσαμε υπέροχα, γελάσαμε, τραγουδήσαμε και το ευχαριστηθήκαμε πολύ όλοι μας».



Στα 62 της χρόνια, καλύτερα από ποτέ, γεμάτη ζωντάνια, αισιοδοξία και υπέροχη διάθεση, υποδέχτηκε τους καλεσμένους της και βρήκε χρόνο να τον αφιερώσει στον καθένα ξεχωριστά. Στο τέλος της βραδιάς, τραγούδησε και όπως πάντα ξεσήκωσε την παρέα. Το κέφι είχε φτάσει στο ζενίθ, ενώ μαζί της τραγούδησαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο Κώστα Μπίγαλης, η Μπέσσυ Αργυράκη και η Πωλίνα.



Όμορφα σχόλια απέσπασε το φιλί στο στόμα που αντάλλαξαν η εορτάζουσα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος ήταν επί χρόνια σύντροφός της. Το φιλί δόθηκε παρουσία της νυν συντρόφου του Έλενας Μαστραγγελή. Είναι γνωστό πως το πρώην ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολιάζοντας την κίνηση αυτή είπε: «Τα χείλη μας είναι παλιοί γνώριμοι».

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Οn Time» την 08/12/2023



1-Sofia-Vossou-Genethlia-62-eton
1-Sofia-Vossou-Genethlia-62-eton-1
1-Sofia-Vossou-Genethlia-62-eton-2
1-Sofia-Vossou-Genethlia-62-eton-3
1-Sofia-Vossou-Genethlia-62-eton-5
1-Sofia-Vossou-Genethlia-62-eton-6
1-Sofia-Vossou-Genethlia-62-eton-7
1-Sofia-Vossou-Genethlia-62-eton-8
1-Sofia-Vossou-Genethlia-62-eton-9
1-Sofia-Vossou-Genethlia-62-eton-11
1-Sofia-Vossou-Genethlia-62-eton-12