Τη Σοφία Βόσσου συνάντησε κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής, με την τραγουδίστρια να κάνει, μεταξύ άλλων, το σχόλιό της για τον Βασίλη Δημάκη, μετά τον χωρισμό του με την κόρη της, Ερασμία Μάνου.

Δείτε ακόμη - Βασίλης Δημάκης για το διαζύγιο με την Ερασμία Μάνου: "Αισθάνομαι απελευθερωμένος"

Η Σοφία Βόσσου μίλησε στο «Happy Day» λέγοντας ότι: «Είμαι πάντα δίπλα στο παιδί μου, η κόρη μου είναι μια χαρά, όλα καλά. Είναι οριστικός ο χωρισμός, υπογράψανε. Δεν δένουν όλα. Κάποια στιγμή βλέπεις ότι κάνεις κάτι και στην πορεία δεν πηγαίνει».


Τέλος, η τραγουδίστρια ευχήθηκε στον Βασίλη Δημάκη, πρώην σύντροφο της Ερασμίας Μάνου, κάθε καλό και όταν ρωτήθηκε για τα σχόλια του κόσμου, αποχώρησε ενοχλημένη από το σημείο.


Το σύμφωνο συμβίωσης, έγινε για να βλέπονται

«Το γεγονός ότι έγινε ένα σύμφωνο συμβίωσης, έγινε για να μπορούν να βλέπονται. Αλλιώς βλέπονταν πίσω από ένα τζάμι. Δεν ήταν εύκολες οι συνθήκες, εντάξει. Εύχομαι κάθε καλό στον Βασίλη και στο παιδί μου εννοείται» είπε η Σοφία Βόσσου.

Βαίλης Δημάκης: «Νιώθω απελευθερωμένος» 

1-vasilis-dimakis
Λίγο μετά την οριστικοποίηση του χωρισμού του με την Ερασμία Μάνου, ο φυλακισμένος Βασίλης Δημάκης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και είπε: «Δεν έχω ιδιαίτερο συναίσθημα, μια χαρά είμαι, απελευθερωμένος αισθάνομαι. Εντάξει, δεν έχω κάτι ιδιαίτερο, δεν έχω κάτι, τσιμπήματα, μουδιάσματα, τίποτα δεν νιώθω τέτοιο. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να επικοινωνήσω, τι νόημα να έχει, δεν αξίζει τον κόπο πια να ασχοληθώ. Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, για ποιο λόγο να ξαναέρχονται σε επαφή; Όχι πως δεν πιστεύω στις καλές σχέσεις μετά από ένα διαζύγιο, αλλά δεν έχει λόγους στην προκειμένη, δεν υπάρχει λόγος επικοινωνίας, διότι δεν υπάρχει κάτι το οποίο να πρέπει να ειπωθεί και δεν ειπώθηκε».

Τι φιλικές σχέσεις να έχουμε;

Στο αν διατηρούν φιλικές σχέσεις, ο Βασίλης Δημάκης ανέφερε: «Τι φιλικές σχέσεις να έχουμε; Εδώ δεν τα καταφέραμε ως σύντροφοι, θα τα καταφέρουμε ως φίλοι; Δεν νομίζω να έχει κάποιο νόημα, αυτό είναι γελοίο».

Δεν είμαι αχάριστος

«Την υπέρ ευχαριστώ [που στάθηκε δίπλα μου την περίοδο του νοσοκομείου] και για πολλά πράγματα ακόμα εννοείται. Δεν είμαι αχάριστος όπως και αυτή δεν πρέπει να είναι. Είναι κάποια πράγματα που δεν ξέρετε εσείς, αλλά από εκεί και έπειτα την ευχαριστώ πάρα πολύ. Μου στάθηκε, το είπα και δημόσια, ειδικά και στο νοσοκομείο αλλά αυτό δεν αποτελεί ανάγκη για οτιδήποτε άλλο», πρόσθεσε ο Βασίλης Δημάκης για τη σχέση του με την Ερασμία Μάνου.

Τέλος, για τους στόχους που έχει όταν αποφυλακιστεί, ο Βασίλης Δημάκης σχολίασε: «Δεν ξέρω τι επιδιώξεις θα έχω μετά την αποφυλάκισή μου. Ελπίζω οι επιδιώξεις μου να μην εξαντλούνται όταν αποφυλακιστώ, στο να πάω να συναντήσω μια πρώην σύντροφό μου ή όποιες άλλες πρώην συντρόφους της ζωής μου. Θεωρώ ότι πρέπει να πας μπροστά, αυτά είναι κεφάλαια πίσω. Για ποιον λόγο να ασχοληθώ;».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: