Σε μία περίοδο παρατεταμένου άγχους των ηρώων του «Σασμού» έχουμε περάσει τελευταία. Είναι μία μεταβατική περίοδος στο σενάριο, καθόλου ευχάριστη για το κοινό, το οποίο για μία ακόμη φορά μπήκε σε δίλημμα. Για πόσες φορές ακόμη θα ακούμε για το αν ο Δημήτρης Λάλος ως Μαθιός έπραξε αναγκαστικά τη δολοφονία και για πόσες φορές ακόμη θα βλέπουμε τις αψυχολόγητες κινήσεις του Βασίλη Μπισμπίκη ως Ανδρέας, ο οποίος υποκριτικά κινείται σε μία υπερβολή;

Η Βασλική παρακάλεσε την ψυχρή Αργυρώ

Η αναβίωση της βεντέτας στον «Σασμό» εξελίσσεται με αργό ρυθμό. Ήδη έχουν περάσει αρκετές μέρες μετά τον θάνατο του Λάζαρου και ζούμε σχεδόν χωρίς νόημα σκηνές μεταξύ των πρωταγωνιστών. Ευτυχώς όχι όλες. Μία από τις αχρείαστες ήταν και η απειλή του Ανδρέα Βρουλάκη στη Στέλλα επειδή υπερασπίζεται τους Σταματάκηδες. Εκείνη πάντως του απάντησε κατάλληλα και έδωσε και spoiler λέγοντας πως αν κατηγορηθεί ο Μαθιός για τη δολοφονία του, θα τον υπερασπιστεί. Το ύφος του Βασίλη Μπισμπίκη ήταν αυτό το γνωστό βαρύ και ακατανόητο. Δυστυχώς ο ρόλος του δεν εμπνέει και δεν λειτουργεί καθόλου σωστά.


Το highlight της βραδιάς ήταν το beef μεταξύ της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και της Χριστίνας Χειλάς Φαμέλη. Η πρώτη ως Βασιλική την παρακάλεσε να μην καταδώσει τον Μαθιό ως δολοφόνο του Στεφανή, αυτή τη φορά. Της εξήγησε ότι την έσωσε από ένα μαρτύριο, αλλά η απάντηση της Αργυρώς ήταν απλή. Εξαιτίας αυτού του φόνου, έχασε τη ζωή του ο αδελφός της.

Το κοινό διχάστηκε

1-sasmos-Twitter-dixase-1
1-sasmos-Twitter-dixase-2
1-sasmos-Twitter-dixase-3
1-sasmos-Twitter-dixase-4
1-sasmos-Twitter-dixase-5
1-sasmos-Twitter-dixase-6
1-sasmos-Twitter-dixase-7

Πάντως αυτή η μικρή κόντρα εν καιρώ θα σταματήσει. Η Αργυρώ θα χωρίσει μεν ένα διάστημα από τον Αστέρη, εξαιτίας όλων αυτών των γεγονότων, αλλά θα επιστρέψει στην Κρήτη. Και θα έχει κατανοήσει περισσότερο τη Βασιλική. Δεν θα την συγχωρήσει. Απλά δεν θα αποτελεί πρόβλημα η δική της στάση. Μία ακόμη επανάληψη σεναρίου και στόχων.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)