Για την επιστροφή του γιου του στη νυχτερινή Αθήνα μίλησε ο Γιάννης Βασιλείου.

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Βασιλείου τοποθετείται μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» για τις εμφανίσεις που ξεκινά ο Γιώργος Αλκαίος μαζί με την Έλντα Πανοπούλου σε ένα διαφορετικό σχήμα.

Oι δηλώσεις του Γιάννη Βασιλείου

«Δεν θα είναι μπουζούκια έτσι όπως τα ξέρει ο κόσμος. Η Έλντα είναι η Έλντα. Είναι ηθοποιός, τραγουδάει, πολυτάλαντη και καλή μου φίλη. Ο Γιώργος είναι αυτός που ξέρουμε, χορεύει επίσης πολύ ωραία και δεν το ξέρει ο κόσμος», δηλώνει ο Γιάννης Βασιλείου.

«Δεν θα πήγαινα σε αυτό το σχήμα. Τώρα το τι θα κάνουν δεν το ξέρω. Δεν θα έχει τη νεολαία κατά τη γνώμη μου», απαντά ο γνωστός τραγουδιστής σε σχετική ερώτηση.

«Εγώ θα ήθελα ο Γιώργος να κάνει το ρεπερτόριο που είχε πριν και όχι αυτά που κάνει τώρα. Του το έχω πει και διαφωνούμε σε αυτό», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βασιλείου για το νέο επαγγελματικό βήμα του γιου του.

«Εάν με είχε ακούσει, θα είχε κάνει 100% διαφορετική καριέρα», κλείνει τις δηλώσεις του στη «Super Κατερίνα» ο Γιάννης Βασιλείου.

Σημειώνεται πως ο Γιάννης Βασιλείου και ο Γιώργος Αλκαίος έχουν δει τις μεταξύ τους σχέσεις να περνούν κατά καιρούς από διάφορες φάσεις, ενώ ο γιος του τραγουδιστή, καλεσμένος σήμερα (8/12) στο «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα, έδωσε τη δική του απάντηση στα σχόλια του πατέρα του.

Η απάντηση του Γιώργου Αλκαίου

Ειδικότερα, ο Γιώργος Αλκαίος είπε: «Δεν θέλει καμία διαχείριση, ο καθένας έχει την άποψή του. Υπάρχει η ελεύθερη βούληση κι αν θα ασχοληθείς προσωπικά. Εγώ προσωπικά αυτό που πάω να κάνω με την Έλντα μου δίνει χαρά. Δεν με ενδιαφέρει αν θα πάει ή δεν θα πάει. Και θέλω να σου δώσω μία ατάκα που είναι αστεία, αλλά πρέπει να την πω: γιατί ποιος πάει καλά; Πείτε μου. Ψάχνονται όλοι. Ο κόσμος τα έχει δει όλα. Δεν έχει χρήματα, έχουμε ακρίβεια, πρέπει να δώσουμε χαρά».