Ο Λευτέρης Πανταζής και ο Δήμος Μυλωνάς απασχόλησαν τις τελευταίες ημέρες τα Μέσα, μετά τις δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού και τραγουδιστή πως ο πρώην συνεργάτης του αρνήθηκε να του δανείσει 100 ευρώ, όταν εκείνος τα είχε ανάγκη και του τα ζήτησε.

Ακολούθησε απάντηση από τον Λευτέρη Πανταζή στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αρνούμενος οποιαδήποτε εμπλοκή του στην ιστορία που περιέγραψε ο πρώην συνεργάτης του.

Όσα έγιναν στον αέρα της «Super Κατερίνα» ανάμεσα σε Λευτέρη Πανταζή και Δήμο Μυλωνά

Ο Δήμος Μυλωνάς θέλησε να δώσει τέλος σε αυτή την ιστορία, καλώντας ζωντανά στον αέρα τον γνωστό τραγουδιστή, έτσι ώστε οι δύο άνδρες να ξεκαθαρίσουν οποιαδήποτε μεταξύ τους εκκρεμότητα.

«Αυτή η φράση που είπα παρερμηνεύτηκε και χρησιμοποιήθηκε εναντίον μου. Ήμουν στην Τουρκία και μέσα στον πανικό μου ζήτησα από τον Λευτέρη 100 ευρώ και δεν θυμάμαι τι έκανε ο ίδιος, αλλά δεν μπόρεσε να μου τα στείλει. Επικοινώνησε όμως με μία φίλη του στην Κωνσταντινούπολη, που μας έδωσε εκείνη χρήματα», ξεκαθαρίζει ο Δήμος Μυλωνάς.

Στην τηλεφωνική κλήση που ακολούθησε ανάμεσα στους δύο άνδρες, ο Λευτέρης Πανταζής είπε: «Τι είναι αυτά που κάνεις, ρε Δήμο;».

«Να διευκρινίσω ότι εγώ δεν θέλω να έρθω ποτέ σε διένεξη μαζί σου και καταθέτω τον λόγο της ανδρικής μου τιμής ότι δεν έχω τίποτα να χωρίσω με σένα. Είμαστε άρτια συνδεδεμένοι φιλικά και έπειτα απ' όλα όσα μας συνδέουν από το 2000 και μετά», απάντησε ο Δήμος Μυλωνάς.

«Μου φάνηκε περίεργο και στενοχωρέθηκα. Ξέρεις πόσο σε εκτιμώ και πόσο σε έχω βοηθήσει, πρέπει να προσέχουμε τι λέμε», σχολίασε ο Λευτέρης Πανταζής, ενώ ο Δήμος Μυλωνάς του εξέφρασε την αγάπη του και του υποσχέθηκε ένα νέο ντουέτο με την Άντζελα Δημητρίου.