Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έδωσαν στη δημοσιότητα ένα οικείο και χαλαρό οικογενειακό πορτρέτο με τα τρία τους παιδιά με ασορτί λευκά πουκάμισα, το οποίο θα εμφανιστεί φέτος στο μπροστινό μέρος της χριστουγεννιάτικης κάρτας τους.

Η ασπρόμαυρη εικόνα που επέλεξε το πριγκιπικό ζεύγος δείχνει το ζευγάρι να χαμογελά μαζί με τους γιους του πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, τον πρίγκιπα Λούις, πέντε ετών και την πριγκίπισσα Σάρλοτ, οκτώ ετών, η οποία κάθεται σε μια καρέκλα μπροστά από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.


Οι τρεις άντρες και τα αγόρια είναι ντυμένοι με ασορτί μονόχρωμα πουκάμισα - ο George επέλεξε ένα Ralph Lauren Polo - και σκούρα παντελόνια, ενώ η Kate και η Charlotte έχουν επιλέξει τζιν παντελόνια.

Με φωτογραφία της στέψης η Χριστουγεννιάτικη Κάρτα του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα




Ο βασιλιάς και η βασίλισσα, εν τω μεταξύ, επέλεξαν μια φωτογραφία της στέψης που τραβήχτηκε στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να κοσμήσει την εορταστική τους κάρτα, η οποία θα σταλεί σε φίλους, συγγενείς και συναδέλφους, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Daily Mail.

Η επίσημη εικόνα, που δείχνει τον Κάρολο και την Καμίλα στην αίθουσα του θρόνου του παλατιού μετά την τελετή του Μαΐου, τραβήχτηκε από τον φωτογράφο Hugo Burnand, ο οποίος απαθανάτισε το ζευγάρι να στέκεται δίπλα-δίπλα.



Ο Κάρολος φοράει το στέμμα του, ενώ η Καμίλα φοράει το στέμμα της βασίλισσας Μαρίας- ο βασιλιάς απεικονίζεται επίσης φορώντας το άμφιο της στέψης ενώ η βασίλισσα φοράει και αυτή το βασιλικό της ιμάτιο.

Είναι η δεύτερη χριστουγεννιάτικη κάρτα του ζευγαριού από τότε που ο Κάρολος έγινε βασιλιάς πέρυσι, μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β' στις 8 Σεπτεμβρίου 2022.