Η Νόνη Δούνια συνάντησε την “dream team” των top models των 90's και μίλησαν για τη γνωριμία τους και αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές της καριέρας τους.

Νόνη Δούνια, Άντζελα Ευριπίδη, Κάλλι Τσιλίδου, Εύη Αδάμ, Ρέα Τουτουντζή και Μανια Ντέλου έκαναν ένα μοναδικό reunion για το «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» και για τα μάτια μας μόνο! Τα εμβληματικά μοντέλα μίλησαν για την καριέρα τους, αλλά και για την ζωή τους.

 «Ποια είναι η πιο… νοικοκυρά;». Η Ρέα Τουτουντζή αποκάλυψε ότι: «Η πιο ψυχαναγκαστική και πιο νοικοκυρά είναι η Εύη Αδάμ».

«Δεν θέλω να ξοδεύω χρόνο να ψάχνω στο σπίτι μου. Θέλω όλα να είναι σε κουτάκια», παραδέχθηκε η Εύη Αδάμ. «Άμα δεν σου πετύχει η συγκατοίκηση με το άλλο για τι να την ξανακάνεις; Το κάνεις με αυτόν που πας στην εκκλησία και στο μαιευτήριο», συνέχισε.

Τι συζήτησαν με τη Νόνη Δούνια τα διάσημα μοντέλα

«Υπάρχει μία παραφιλολογία για το κομμάτι της ομορφιάς και τώρα βλέπουμε τάση να αφήνονται οι γυναίκες φυσικές», ανέφερε η Νόνη Δούνια. «Δεν το βλέπω αυτό, ακόμα βλέπω το αψεγάδιαστο στην ελληνική τηλεόραση. Όλες πλαστικές στο πρόσωπο, έχουν όλες το ίδιο λουκ», επεσήμανε η Άντζελα Ευριπίδη.

Η Κάλλι Τσιλίδου επεσήμανε: «Θα ήταν ψέματα αν λέγαμε ότι δεν μας νοιάζου οι ρυτίδες. Είναι προσωπική επιλογή το πώς θα κυκλοφορείς». «Κάθε άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με το γεγονός πως η πάροδος του χρόνου φέρνει παρακμή. Πρέπει να αποδεχθείς την φθορά του χρόνου», προσέθεσε η Εύη Αδάμ.

Για την κριτική στα social media: «Δεν κατάλαβα καθόλου την παρακμή του modeling. Ο καθένας ας γράφει ό,τι θέλει στα social media», τόνισε η Μάνια Ντέλου.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:


Με πληροφορίες από MEGA