Ο Τριαντάφυλλος ήταν καλεσμένος στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη και μάλιστα ήταν ο τραγουδιστής που εκτόξευσε το κέφι με τις ερμηνείες του.

Η κάμερα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» τον συνάντησε, και ο τραγουδιστής μίλησε για την όμορφη αυτή στιγμή και την παρουσία του στον γάμο της πρώην παίκτριας ριάλιτι.

Τριαντάφυλλος για Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Είναι φιλαράκι μου, της είχα πει ότι αν παντρευτεί, θα τραγουδήσω αφιλοκερδώς στο γάμο της


«Ήμασταν μαζί στο Survivor, είναι το φιλαράκι μου, την αγαπάω. Μου έλεγε ότι θέλει να βρει ένα καλό παιδί, να κάνει οικογένεια και να παντρευτεί, και της ειπα ότι αν παντρευτεί θα έρθω στον γάμο της να τραγουδήσω αφιλοκερδώς. Κράτησα τον λόγο μου. Είναι ρεκόρ που παντρεύτηκε μέσα σε δύο μήνες από την γνωριμία της με τον σύζυγό της. Εύχομαι να κρατήσει για πάντα και να κάνουν και παιδάκια», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Τι είπε ο Τριαντάφυλλος για το αν θα είναι στην πρωινή εκπομπή του Open - Το "καρφί" για τη Δαλάκα


Θα είναι στην πρωινή εκπομπή του Open ρωτήθηκε ο Τριαντάφυλλος, με τον ίδιο να απαντά:

«Δεν προλαβαίνω να είμαι. Είμαι πολύ πιεσμένος με την δουλειά μου είναι δύσκολο να κάνω και αυτό. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όποιον πάει στο Survivor. Με έχει φτιάξει σε πολλά πράγματα το ριάλιτι. Εύχομαι να πάει καλά. Δύσκολο να πάω εγώ το Survivor, δεν μπορώ να “πουλήσω” τα παιδιά που έφτιαξαν το μαγαζί για μένα. Να μπει ο Σοϊλέδης και η Αντωνά, θα τους στηρίξουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων για την εκπομπή στο Open αλλά και για το Survivor.

Για το αν δέχθηκε πρόταση να πάει στο Survivor, είπε πως «η Δαλάκα θα είναι σίγουρα στο Survivor…είναι η 4η φορά. Στο 10 σταματάμε. Είναι φανταστική η προσφορά που μου έχουν κάνει από την παραγωγή του Survivor. Δεν ξέρω αν θα δεχθώ λόγω δουλειάς».