Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε ο Γιώργος Σαμπάνης τη Δευτέρα 11/12/2023

Ο γνωστός τραγουδιστής, σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική του ζωή, για τις φήμες εγκυμοσύνης της συντρόφου του που είχαν κυκλοφορήσει πριν από λίγους μήνες, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που ακύρωσε τη συναυλία στη Σάμο το καλοκαίρι.

Για την ακύρωση της συναυλίας στη Σάμο

«Είχε γίνει ένα περιστατικό στη Σάμο που έλεγαν ότι ακύρωσα τη συναυλία, που όντως την ακύρωσα, γιατί είχα πάθει αιμάτωμα στον λαιμό. Όταν παθαίνεις αιμάτωμα στον λαιμό, αν τραγουδήσεις 5 λεπτά παραπάνω, μπορεί να χάσεις και τη φωνή σου», είπε αρχικά ο Γιώργος Σαμπάνης.

Αναγκάστηκα να τα πληρώσω όλα

Και συνέχισε: «Όντως αναγκάστηκα να τα πληρώσω όλα εγώ και να την ακυρώσω τη συναυλία. Έγραψαν διάφορα τότε. Ήταν πολύ προσβλητικό και κακό για τον επιχειρηματία».

Γιώργος Σαμπάνης για τις φήμες εγκυμοσύνης της συντρόφου του, Ιωάννας Σαρρή

Για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη

Στη συνέχεια ο Γιώργος Σαμπάνης απάντησε για τη φημολογούμενη, προ μηνών, εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Ιωάννας Σαρρή που τον είχε κάνει να εκφράσει ανοιχτά την ενόχλησή του προς τους δημοσιογράφους.

«Είναι δύσκολο, γιατί σε παίρνουν τηλέφωνο οι γονείς σου και σου λένε: "συγχαρητήρια, εμείς γιατί δεν το μάθαμε;" Και καλά οι γονείς, οι παππούδες που είναι σε προχωρημένη ηλικία και περιμένουν πώς και πώς να κάνεις ένα παιδί; Εκεί τι λες; Είναι λίγο περίεργο», τόνισε ο τραγουδιστής.

Δεν έδωσα κάποιο δικαίωμα

«Με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις οι δημοσιογράφοι μου έχουν φερθεί πάρα πολύ καλά. Δεν έδωσα κι εγώ όμως κάποιο δικαίωμα. Ξέρω ότι αν βγω χέρι-χέρι στη Γλυφάδα ή στα μπουζούκια, θα πέσω πάνω σε κάποιον. Κάτω από το σπίτι μου το θεωρώ άκομψο», κατέληξε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Γιώργος Σαμπάνης για τις φήμες εγκυμοσύνης της συντρόφου του, Ιωάννας Σαρρή