Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» φιλοξενήθηκε νωρίτερα σήμερα (11/12) ο Φίλιππος Σοφιανός.

Ο σπουδαίος ηθοποιός ο Φίλιππος Σοφιανός μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και τη Μαίρη Αυγερινοπούλου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ζήτημα που προέκυψε πριν από λίγο καιρό με τη θεατρική παράσταση που του ακύρωσαν την τελευταία στιγμή, στο πλευρό της Ζέτας Δούκα.

Οι δηλώσεις του Φίλιππου Σοφιανού

«Η ιστορία με τη Ζέτα είναι μία πολύ θλιβερή ιστορία. Θέλω να την αφήσω πίσω μου και να μη την σκέφτομαι. Είχαμε ξεκινήσει μία παραγωγή ενός εξαιρετικού έργου αλλά αποσύρθηκε η παραγωγή ξαφνικά μετά από ενάμιση μήνα δουλειά και μας άφησε ξεκρέμαστους όλους τους ηθοποιούς», είπε αρχικά ο Φίλιππος Σοφιανός για τη δυσάρεστη έκβαση της παράστασης «Απιστία».

«Μας είπαν: μας συγχωρείτε, δεν έχουμε χρήματα, δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε, γεια σας», τονίζει ο γνωστός ηθοποιός.

«Αυτό θέλω να το πετάξω από το μυαλό μου ως μη γενόμενο. Τόσοι άνθρωποι, τόση δουλειά. Ο χειμώνας μας ήταν κανονισμένος μπροστά. Μείναμε χωρίς κάτι. Ευτυχώς είχα την «Ολεάννα» back-up και είπα: δεν θα χαθώ, δεν θα χαραμιστώ, θα κάνω την Ολεάννα», εξομολογείται ο Φίλιππος Σοφιανός στο «Πρωινό ΣουΣού».

«Τα πράγματα σε αυτή τη χώρα ακολουθούν πολύ πιστά και με μεγάλη συνέπεια όλο αυτό το σύστημα της διαφθοράς που υπάρχει σε παγκόσμιο επίπεδο. Υπάρχουν lobby πια, δεν υπάρχουν προσωπικότητες. Δεν υπάρχει ο θίασος του Μινωτή και της Παξινού, δεν υπάρχουν προσωπικότητες μπροστά», κατέληξε στο σχόλιό του ο Φίλιππος Σοφιανός.