Στο σημερινό επεισόδιο της εκπομπής «Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική Σου», ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Επίδοξο τραγουδιστή» χαρακτήρισε ο Μάρκος Σεφερλής τον πρώην παίκτη του «Survivor», στο οποίο ο ίδιος είπε: «Από φωνή κορμάρα».


Όσα έγιναν με τον Γιώργο Ασμηακόπουλο στο «Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική Σου»

Επίσης, ο παρουσιαστής ανέφερε ότι έμαθε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει προτάσεις να τραγουδήσει σε γάμους, βαφτίσεις και σχετικές εκδηλώσεις.

«Παιδιά, αυτό ισχύει. Με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν: "Θα έρθεις σε έναν γάμο;". Λέω: "Παιδιά δεν είμαι τραγουδιστής. Τι να σας τραγουδήσω;". Άντε να κάνουμε ένα autotune είπαμε, οκ...» σχολίασε ο Γιώργος Ασημακόπουλος και πρόσθεσε:

«Για δημόσιες σχέσεις καλός, άντε να πω 1-2 τραγουδάκια, θα τα πω λίγο καραόκε, αλλά οκ. Κοίτα στον χορό είμαι πολύ καλός».

«Δεν θα ήθελα [να γίνω τραγουδιστής] αλλά για χαβαλέ θα μπορούσα να το κάνω. Τώρα θέλω να βγάλω ένα κομμάτι πολύ ωραίο, το ετοιμάζω, είναι στα σκαριά» είπε στη συνέχεια.

«Στροφή στη λαϊκή καριέρα» σημείωσε η Ελευθερία Ελευθερίου με τη σειρά της.  

Γιώργος Ασημακόπουλος: Η Ιλένια Γουίλιαμς μαγείρεψε και εκείνος “έφτυσε” το φαγητό



Στην συνέχεια μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου δοκίμασαν το πιάτο που έφτιαξε η Ιλένια Γουίλιαμς με την καθοδήγηση της Νάνσυς Παραδεισανού. Μόνο που το πιάτο δεν βγήκε όπως περίμεναν, με τον Μάρκο Σεφερλή να το επιβεβαιώνει με τον πιο ευγενικό τρόπο. Αντιθέτως, ο Γιώργος Ασημακόπουλος αφού δοκίμασε το τύπου μπιφτέκι λαχανικών δεν του άρεσε καθόλου και το έφτυσε στην χαρτοπετσέτα που είχε μπροστά του.