Ο Γιάννης Καλλιάνος είναι σήμερα ένας από τους πιο έγκυρους και αναγνωρίσιμους μετεωρολόγους της χώρας. Ωστόσο ο δρόμος της πορείας του δεν ήταν εύκολος. Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος ο Γιάννης Καλλιάνος σε συνέντευξή του έχει αντιμετωπίσει στην πορεία της καριέρας του ζήλεια από άλλους μετεωρολόγους.

Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος μιλώντας σήμερα (13.12.2023) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ανέφερε ότι ο δρόμος του δεν ήταν στραμμένος με… ροδοπέταλα. «Έχω αντιμετωπίσει ζήλεια και ανταγωνισμό από άλλους μετεωρολόγους, έλεγαν «ποιος είναι αυτός; Δεν πέφτει μέσα» είπε.

Τί είναι αυτό που τον βοηθάει να ανταπεξέλθει στις δύσκολες στιγμές; «Έχω ένα συγκεκριμένο φυλαχτό που το έχω πάνω μου συνέχεια, με το που το πιάνω στο χέρι μου αντιμετωπίζω τα πάντα με αισιοδοξία.

 Από τις δυσκολότερες στιγμές που έχω ζήσει είναι, όταν οι γονείς μου κόλλησαν  κοροναϊό ταυτόχρονα και μπήκαν στο νοσοκομείο» είπε.

 Καλλιάνος για Ρίκα Βαγιάννη

Η Ρίκα Βαγιάνη ήταν εκείνη που άνοιξε το δρόμο στην τηλεόραση για τον Γιάννη Καλλιάνο.

«Η φίλη μου, Ρίκα Βαγιάνη, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που μου έδωσε τη δυνατότητα να βγω μπροστά στο “γυαλί”», Από πολύ νωρίς, ήξερε ότι η μετεωρολογία ήταν η επιστήμη που ήθελε να ακολουθήσει. «Μπήκα στο μαθηματικό ως πρώτη επιλογή και σε ένα μάθημα κατάλαβα ότι είναι μια επιστήμη που σου δίνει μια δυνατότητα να προβλέπεις τον καιρό», είπε.