Σε δηλώσεις που έκαναν στις τηλεοπτικές κάμερες, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρθηκε στις κοινές φωτογραφίες που κρατά ακόμα στα social media με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, ενώ μιλώντας για τον πρώην παίκτη του Survivor τον προσφώνησε ως «κύριο Στάθη Σχίζα».

Από τη δική του πλευρά, ο Στάθης Σχίζας είπε πως δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση ανάμεσά τους αλλά δε ξέρει αν θα της στείλει μήνυμα για τις γιορτές.

Στηρίζω κάθε επιλογή μου

«Το παρελθόν είναι ιερό, μου αρέσει να το στηρίζω, να στηρίζω κάθε επιλογή μου. Ό,τι κι αν έγινε, όπως κι αν έληξε δε μου αρέσει να το σβήνω. Με τον κύριο Στάθη Σχίζα δεν έχω κοινό τατουάζ. Με τον πρώην σύζυγό μου έχω ένα κοινό τατουάζ» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Σε ανθρώπινο επίπεδο είμαστε μια χαρά

«Μόλις μπήκα, δε πρόλαβα να μιλήσω στην Αλεξάνδρα. Δεν υπάρχει κάποια παρεξήγηση ανάμεσά μας, όλα καλά είναι. Δε ξέρω αν θα της στείλω για χρόνια πολλά στις γιορτές που είναι και τα γενέθλιά της. Σε ανθρώπινο επίπεδο είμαστε μια χαρά. Τώρα μιας και είναι εδώ, θα πάω να τη ρωτήσω αν είναι να της στείλω για χρόνια πολλά» δήλωσε ο Στάθης Σχίζας.

Δείτε τα σχετικά βίντεο που ακολουθούν:



Στ. Σχίζας: Δεν μιλήσαμε με την Αλ. Παναγιώταρου