Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Εριέττα Κούρκουλου αναρωτήθηκε πως «αν ο άνθρωπος που τραυματίστηκε δεν ήταν αστυνομικός, δεν θα είχαν βγει όλοι στους δρόμους;».

Η Εριέττα Κούρκουλου έγραψε:

«Και επειδή καμία φορά δεν μας αντέχω… Αν δεν ήταν αστυνομικός αυτό το νεότατο παιδί που είχε όλη τη ζωή μπροστά του, τι θα είχε γίνει;

Θα είχαν βγει όλοι στους δρόμους; Θα είχε σταματήσει ο χρόνος;

Θα τα είχαμε κάνει πο###; Αλλά βέβαια, για εμάς δεν έχουν όλες οι ζωές την ίδια αξία. Είμαστε υποκριτές, επιλεκτικά φιλάνθρωποι, δήθεν επαναστάτες… επιεικώς απαράδεκτοι» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.Αναλυτικά η δήλωση του Νικήτα Κακλαμάνη:

«Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς γι’ αυτό το παιδί. Σαν γιατρός θα έλεγα ότι αν ο Θεός τον αγαπάει, καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού. Ήδη έγινε ακρωτηριασμός αλλά φοβάμαι ότι οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες που δε ξέρω τι ζωή θα έχει, αν επιζήσει, γιατί η καρδιά του είχε σταματήσει 15 λεπτά. Όσο σκληρό κι αν είναι αυτό για την οικογένειά του.

Σκεφτείτε τι θα είχε γίνει αν δεν ήταν ο αστυνομικός και ήταν ένας πολίτης στη θέση του. Και να είχε φύγει μία φωτοβολίδα κρότου λάμψης από αστυνομικό. Να τα λέμε. Φανταστείτε τι θα είχε συμβεί. Τώρα εντάξει εκφράζουμε ευχές, ο κόσμος, η πολιτεία αλλά δεν είδα και καμιά διαδήλωση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: