Ο Τάσος Κωστής έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και μίλησε μεταξύ άλλων, για το πότε σκοπεύει να αποσυρθεί από την υποκριτική αλλά και για το περιστατικό όπου ένας διευθυντής καναλιού, του είχε ζητήσει να κάνει τον κακό χαρακτήρα από τα «Στρουμφάκια», τον Δρακουμέλ.

Στην αρχή της συνέντευξης, ερωτήθηκε για το συμβάν, όπου ένας διευθυντής του είπε να υποδυθεί τον Δρακουμέλ, το οποίο προκάλεσε την αντίδραση του ηθοποιού.

Ήταν αιχμηρό και αγενές αυτό που έκανε

«Η οδηγία ήταν να τον κάνω τον κακό, που να φοβούνται τα παιδιά να πάνε στο δάσος. Εγώ είπα, δεν τον κάνω αυτό. Το είπα με τον δικό μου τρόπο, γιατί ήταν αιχμηρό και αγενές αυτό που έκανε. Και του απάντησα κι εγώ με αγένεια και πιο έντονα. Του είπα να πάει να κάνει αυτό που θέλει».

Ποιος το κάνει αυτό;

Η ρεπόρτερ ανέφερε στη συνέχεια πως κάποιοι ηθοποιοί παίρνουν ρόλους, ανάλογα με το πόσους followers έχουν, με τον Τάσο Κωστή να απαντά πως δεν πιστεύει ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. «Ποιος το κάνει αυτό, η παραγωγή; Ποιοι άνθρωποι θα έρθουν μόνο με τους followers χωρίς προσόντα; Και πόσο θα αντέξουν; Πώς επιλέγεις ανθρώπους να σου κάνουν τη δουλειά χωρίς προσόντα;» αναρωτήθηκε ο ηθοποιός.

Για το πότε σκοπεύει να αποσυρθεί από την υποκριτική

«Κάποια στιγμή θα πρέπει να βγω από μόνος μου και θα συμβεί όταν θα νιώσω ότι το σώμα μου και το μυαλό μου δεν είναι αυτό που πρέπει να είναι. Δηλαδή να μπορώ να είμαι ο Τάσος Κωστής έστω και πέντε λεπτά».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: