Η κόρη της Δέσποινα Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα Νικολαΐδη, ταξίδεψε από το Λονδίνο στην Αθήνα για να βρεθεί στο πλευρό του αγαπημένου της, προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του καταστήματός του στα νότια προάστια.

Ήταν μία πραγματικά ξεχωριστή μέρα για τη Μελίνα Νικολαΐδη, καθώς ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης διοργάνωσε ένα πάρτι, έχοντας στο πλευρό του φίλους και συνεργάτες.

vandi-nikolaidi-polyxroniadis__4_
vandi-nikolaidi-polyxroniadis__6_
vandi-nikolaidi-polyxroniadis__7_
vandi-nikolaidi-polyxroniadis__2_
vandi-nikolaidi-polyxroniadis__3_
vandi-nikolaidi-polyxroniadis__5_
vandi-nikolaidi-polyxroniadis__8_
vandi-nikolaidi-polyxroniadis__9_
vandi-nikolaidi-polyxroniadis__10_
vandi-nikolaidi-polyxroniadis__1_
Φίλοι και συνεργάτες του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη έδωσαν το παρών στο πάρτι για τα 4 χρόνια λειτουργίας ρτου καταστήματός του στα νότια προάστια, από το οποίο δεν έλειψε ο χορός, η μουσική και οι φωτογραφίες.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Δέσποινα Βανδή η οποία διατηρεί άψογες σχέσεις με τον σύντροφο της κόρης της, ο οποίος μάλιστα, είναι και ο προσωπικός της γυμναστής.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, μάλιστα, προχώρησε σε κοινές δηλώσεις με τον αγαπημένο της, και όπως είπε δε θα μπορούσε να λείπει μια τέτοια μέρα από το πλευρό του, το ίδιο και η μητέρα της.