H Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες πριν την πρεμιέρα της στην οπερέτα «Οι απάχηδες των Αθηνών» στο μουσικό θέατρο «Μαρία Κάλλας».

Η ηθοποιός αρχικά, αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου και την καριέρα της στην υποκριτική.

Με συγκινεί το χειροκρότημα του κόσμου

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», δήλωσε αρχικά: «Με συγκινεί πάρα πολύ το χειροκρότημα του κόσμου, δουλεύω από 7 χρόνων παιδί και ο κόσμος αυτό το αναγνωρίζει. Με συγκινεί που είμαι σε αυτό το θέατρο, θυμάμαι τον Αριστοτέλη Ωνάση που ερχόταν να δει τη Μαρία Κάλλας, με αγαπούσε πολύ» ανέφερε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Έχω ωραίες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις

Στη συνέχεια, μίλησε για τις χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις της. «Έχω ωραίες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις από τα πάρτι που έκανα στην Κινέτα, δυστυχώς όμως κάηκε, σύντομα, ωστόσο κάτι θα ξαναφτιάξω. Ξόδευα πολλά χρήματα για τα πάρτι, αλλά χαλάλι, γιατί ήταν πολύ όμορφα. Το πιο ωραίο δώρο που έχω πάρει στις γιορτές είναι το δαχτυλίδι που φοράω, έχει μεγάλη σημασία για αυτόν που μου το έδωσε», τόνισε η ηθοποιός.

Η νέα χρονιά θέλω να μου φέρει υγεία

Τέλος, μίλησε για τη συντροφικότητα και τον ρόλο που παίζει στη ζωή της. «Η συντροφικότητα παίζει σοβαρό ρόλο στη ζωή μου. Η νέα χρονιά θέλω να μου φέρει υγεία και όλα τα άλλα θα τα βρούμε», είπε κλείνοντας η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: