Η «βασίλισσα της νύχτας», Ζωζώ Σαπουντζάκη μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν τον προηγούμενο μήνα και την ήθελαν να νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας, επανήλθε και αποθεώθηκε από τον κόσμο, που την αντάμειψε με το πιο θερμό του χειροκρότημα.

Με συγκινεί πάρα πολύ το χειροκρότημα του κόσμου

«Με συγκινεί πάρα πολύ το χειροκρότημα του κόσμου, δουλεύω από επτά χρόνων παιδί και ο κόσμος το αναγνωρίζει. Με συγκινεί που είμαι σε αυτό το θέατρο, θυμάμαι τον Αριστοτέλη Ωνάση που ερχόταν να δει τη Μαρία Κάλλας, με αγαπούσε πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη αναφερόμενη στο Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», όπου ανεβαίνει η παράσταση-υπερπαραγωγή.

Συγκινησιακά φορτισμένη

Το πόσο συγκινησιακά φορτισμένη ήταν το έδειξε και στο φινάλε της παράστασης με την υπόκλισή της. Ευχαρίστησε τον κόσμο, δάκρυσε. Στη συνέχεια, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στο σπίτι της στην Κινέτα, που, ως γνωστόν, τυλίχθηκε στις φλόγες με την πυρκαγιά του Ιουλίου του 2018.

Τα πάρτι στην Κινέτα

Όπως έλεγε τότε, εκεί είχε μεγάλο μέρος από τα κοσμήματα και τα φανταχτερά κοστούμια της, με τα φτερά και τα πούπουλα, τις πούλιες που τόσο λάτρευε. Εκεί όμως έδινε και πάρτι τέτοιες μέρες. «Έχω ωραίες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις να θυμάμαι από τα πάρτι που έδινα στην Κινέτα.

Ξόδευα πολλά χρήματα για τα πάρτι

Δυστυχώς, κάηκε το σπίτι μου, αλλά σύντομα κάτι θα ξαναφτιάξω. Ξόδευα πολλά χρήματα για τα πάρτι, αλλά χαλάλι – ήταν πολύ όμορφα. Το πιο ωραίο δώρο που έχω πάρει στις γιορτές είναι το δαχτυλίδι που φοράω, έχει μεγάλη σημασία για αυτόν που μου το έδωσε». «Η νέα χρονιά θέλω να μου φέρει υγεία και όλα τα άλλα θα τα βρούμε», κατέληξε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, μιλώντας στο Mega.

*Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

1-Zozo-Sapoutzaki-Apaxides-Ton-Athinon-1
1-Zozo-Sapoutzaki-Apaxides-Ton-Athinon-2
1-Zozo-Sapoutzaki-Apaxides-Ton-Athinon-3
1-Zozo-Sapoutzaki-Apaxides-Ton-Athinon-4
1-Zozo-Sapoutzaki-Apaxides-Ton-Athinon-5
1-Zozo-Sapoutzaki-Apaxides-Ton-Athinon-6
1-Zozo-Sapoutzaki-Apaxides-Ton-Athinon-7
1-Zozo-Sapoutzaki-Apaxides-Ton-Athinon-8
1-Zozo-Sapoutzaki-Apaxides-Ton-Athinon-9
1-Zozo-Sapoutzaki-Apaxides-Ton-Athinon-10
1-Zozo-Sapoutzaki-Apaxides-Ton-Athinon-11
1-Zozo-Sapoutzaki-Apaxides-Ton-Athinon-12
1-Zozo-Sapoutzaki-Apaxides-Ton-Athinon-13